Instagram Το Παρίσι δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και η Lacoste το επιβεβαιώνει

Η σειρά Olympic Heritage Paris 1924 αποτελεί μία ωδή στο πνεύμα και στις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί περισσότερο με τον “κροκόδειλο”. Ο Jean Rene Lacoste γεννήθηκε στις 02 Ιουλίου του 1904 στο Παρίσι και τα χρήματα ποτέ δεν του έλειψε. Γόνος πλούσιας παριζιάνικης οικογένειας και γιος του επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας Hispano-Suiza, Jean Lille Lacoste, δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα στη ζωή του. Ωστόσο εκείνος είχε αποφασίσει από μικρή ηλικία να χαράξει τον δικό του δρόμο. Λάτρεψε το τένις κέρδισε 7 Γκραν Σλαμ, 51 συμμετοχές στη γαλλική ομάδα του Davis Cup και βρέθηκε στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. 

Το παρατσούκλι “κροκοδειλάκιας” σχεδόν κανείς δεν μπορεί να καταλήξει από πού προέρχεται. Κάποιοι ισχυρίζονται από τον τρόπο παιχνιδιού του στο τένις, άλλοι από τη σουβλερή μύτη του ενώ υπάρχει και μία φήμη ότι του “κόλλησε” όταν έβαλε στοίχημα με τον αρχηγό της γαλλικής αποστολής του τουρνουά Davis Cup με έπαθλο έναν χαρτοφύλακα από δέρμα αλιγάτορα. 

 

 

Ωστόσο δεν έχει καμία σημασία, πλέον. Ο Jean Rene Lacoste αγκάλιασε το παρατσούκλι και δημιούργησε έναν κολοσσό στην ένδυση. Εκατό χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Lacoste θέλει να τιμήσει την κληρονομιά του Ολυμπιονίκη Jean Rene Lacoste και το κάνει πράξη μέσω της συλλογής. 

 

 

Πρόκειται για μία σειρά που αποτελεί έκφραση των αξιών που υπερασπίζεται το γαλλικό brand και αντιπροσωπεύει μια περήφανη κληρονομιά γαλλικών αθλητικών επιτευγμάτων: Δίκαιο παιχνίδι, κομψότητα, αυθεντικότητα.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο επίσημο site της Lacoste και ορισμένα κομμάτια μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved