Πράσινο T-shirt; Κάνε τους πιο cool συνδυασμούς του καλοκαιριού

Βασικά για το λαδί μιλάμε.

 

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα και δεν λείπει σχεδόν από καμία γκαρνταρόμπα. Ένα λαδί T-shirt είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους.Ο γήινος, ουδέτερος τόνος του πράσινου της ελιάς το κάνει να ταιριάζει απόλυτα με μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και στιλ. Έτσι, παρακάτω προτείνουμε μερικούς σούπερ λαδί συνδυασμούς.

1. Casual

Συνδύασε το λαδί μπλουζάκι σου με κλασικό μπλε τζιν για μια διαχρονική, casual εμφάνιση. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός λειτουργεί καλά τόσο με ανοιχτό όσο και με σκούρο τζιν. Ολοκλήεωσε το outfit με ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια. Για τις πιο ζεστές μέρες, μπορείς να φορέσεις χακί, μπεζ ή ακόμα και μαύρο σορτς. Αυτό το χαλαρό σύνολο είναι τέλειο για καλοκαιρινές εξόδους ή χαλαρά Σαββατοκύριακα. Tα λευκά ή σε ουδέτερα παπούτσια ταιριάζουν καλύτερα, αλλά μπορείς επίσης να επιλέξεις πιο σκούρες αποχρώσεις για μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Γιατί το λευκό T-shirt παραμένει κλασική επιλογή;

2. Με παντελόνι ή σόρτς

 «Αναβάθμισε το» συνδυάζοντάς το με chinos. Τα μπεζ, τα μαύρα ή τα navy chinos συμπληρώνουν όμορφα το λαδί. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός για ένα έξυπνο-casual dress code.

Μείνε  «ελαφρύς» και αέρινος με λινό ή βαμβακερό σορτς και ελαφριά σακάκια. Τα γυαλιά ηλίου και ένα απλό καπέλο μπορούν να προσθέσουν μια νότα καλοκαιρινής αίσθησης. Επίσης ταιριάζει ωραία με ουδέτερα χρώματα όπως λευκό, μαύρο, γκρι και μπεζ. Αυτοί οι συνδυασμοί γίνονται εύκολα και δείχνουν πάντα κομψοί.

Το μαύρο το t-shirt θα είναι πάντα στη μόδα

Συνδύασε ακόμη και με γήινους τόνους: Χρώματα όπως το καφέ και το καστανό συμπληρώνουν τη γήινη ατμόσφαιρα του πράσινου της ελιάς, δημιουργώντας μια αρμονική και φυσική εμφάνιση.

Τέλος, δες πώς να χρησιμοποιήσεις τα χρώματα που έχουν αντίθεση. Για πιο τολμηρή εμφάνιση, δοκίμασε να συνδυάσεις το λαδί με χρώματα σε αντίθεση όπως το μπορντό, το μουσταρδί ή ακόμα και ορισμένες αποχρώσεις του μπλε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved