Instagram Τα Capital-T παντελόνια δεν είναι μόνο για γάμους και πρώτα ραντεβού

Το 2024 η ανδρική μόδα κάνει στροφή προς την κομψότητα και πρέπει να γίνεις μέρος της ιστορίας.

Για λόγους που δε θα τους αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο, η μόδα δεν βρίσκεται στον πυρήνα του ανδρικού κόσμου. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο δεν έχουμε δώσει τη δέουσα προσοχή. Οι σκέψεις, τα ενδιαφέροντα και οι συζητήσεις μεταξύ των ανδρών αναλώνονται και περιστρέφονται γύρω από το φαγητό, τη διασκέδαση, την πολιτική, τον αθλητισμό και τις γυναίκες. Τίποτα το κακό σε όσα αναφέρθηκαν. Έτσι είμαστε και δε νιώθουμε καθόλου άσχημα με όλο αυτό. Η συζήτηση με τους φίλους μας με συνοδεία τσίπουρου και φαγητού είναι μία ανδρική ιεροτελεστία

Αλλά στον ανδρικό κόσμο δε συμπεριλαμβάνονται μόνο αυτά. Με το grooming να έχει μπει δυναμικά και να έχει διεκδικήσει ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας και του ενδιαφέροντος των ανδρών, μας κάνει ν’ αναρωτιόμαστε γιατί δε συμβαίνει το ίδιο και με τη μόδα. Το styling, ο τρόπος που ντυνόμαστε, είναι το statement που κάνουμε στον έξω κόσμο. Στον δρόμο και στα επαγγελματικά ραντεβού κανείς δε θα σε ρωτήσει τι έφαγες. Όλοι θα κοιτάξουν πώς ντύθηκες. 

 

 

Το 2024, η ανδρική μόδα έχει κάνει στροφή προς την κομψότητα. Το αγαπημένο σου τζιν δεν μπορεί ν’ αποτελεί τη μοναδική επιλογή. Η γκαρνταρόμπα σου πρέπει ν’ ανανεωθεί και από την ντουλάπα δεν μπορεί να λείπει ένα Capital-T παντελόνι. Οφείλουμε να σταματήσουμε να συνδέουμε την κομψότητα με συγκεκριμένες κοινωνικές περιστάσεις, όπως γάμοι, συνεντεύξεις για δουλειά και πρώτα ραντεβού. Δεν υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό και γοητευτικό από το να βγεις στον έξω κόσμο και να κάνεις το δικό σου statement. Και δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις φορώντας ένα Capital-T παντελόνι.

Συνδυάζεται με οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς και θα σε συντροφεύσει σε κάθε περίσταση. Από το after office drink μέχρι το τσιπουράκι με φίλους και από ένα επαγγελματικό ραντεβού μέχρι τη βαρετή βάφτιση που σ’ έχουν καλέσει ένα μεσημέρι Κυριακής. 

Παρακάτω θα βρεις κάποιες επιλογές που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved