Το polo μπλουζάκι του James Bond επιστρέφει ξανά στη μόδα

Αποτελεί μία διαχρονική επιλογή αλλά το φετινό καλοκαίρι ετοιμάσου να το τιμήσεις ιδιαιτέρως.

Η άνοδος του polo t-shirt γνώρισε μία αργή πορεία. Δεν έκανε αυτό το μεγάλο hype των τάσεων που μέσα σ’ ένα εξάμηνο έχουν ξεφουσκώσει και έχουν πει “αντίο” αλλά είναι εκείνο το ρούχο που έρχεται και μένει. Με τα πάνω του και τα κάτω του αλλά ποτέ δε λείπει από την γκαρνταρόμπα μας. Η πρώτη μεγάλη άνοδος σημειώθηκε τη δεκαετία του ‘90 και ύστερα στα μέσα της δεκαετίας του ‘00. 

Για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου η αθλητική δραματική ταινία Challengers δημιουργεί τάσεις. Αυτό το σέξι, ιδρωμένο, βασισμένο στο τένις φαινόμενο που ακούει στο όνομα Challengers δημιουργεί τάσεις που όλοι μπορούμε να ακολουθήσουμε. Όπως το polo t-shirt που μπορούν να το υποστηρίξουν όλοι και ποτέ δε θα σε προδώσει. Και αν το 2023, ο Jeremy Allen White μέσα από την κουζίνα του ανύψωσε το ταπεινό λευκό μπλουζάκι σε casual πρωταθλητή, τότε το 2024 έρχεται η ώρα του polo να γεφυρώσει τη νοσταλγία με το σικ. 

 

 methode times prod web bin e42d9532 c73d 11ed 82d6 a363978c4bcb

 

Το polo μπλουζάκι που έχει τιμήσει ο Daniel Graig ως James Bond επιστρέφει δυναμικά στη μόδα και φέτος το καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να το επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου. Το Riveria style θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση. Στο γραφείο, σ’ ένα χαλαρό ποτό, σ’ ένα κάλεσμα ή ακόμη και στο πρώτο ραντεβού. 

Σύμφωνα με τον Raul Verdicchi, CEO της Sunspel -βρετανικής μάρκας που ειδικεύεται σε polo t-shirts-, τον τελευταίο χρόνο έχει παρατηρηθεί μία αύξηση 30% στις πωλήσεις. Οι άνδρες αγοράζουν όλο και περισσότερο polo μαζί με blazer ως μέρος ενός ντυσίματος και αυτός ο συνδυασμός αγγίζει το 60% στις πωλήσεις.

Η δικαίωση του polo δεν άργησε να έρθει. Ναι μέσα στον καύσωνα ένα απλό λευκό μπλουζάκι είναι πάντα μία άνετη και συνετή επιλογή αλλά όταν έρθει το βραδάκι το polo t-shirt μαζί μ’ ένα λινό παντελόνι θα είναι η πιo σικ επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved