associated press Μήπως όλοι οι άνδρες πρέπει να αντιγράψουμε το στιλ της Dakota Johnson;

Ανεπιτήδευτα cool, η πρωταγωνίστρια του Madame Web προσφέρει δωρεάν μαθήματα στιλ. Και όχι μόνο για τις γυναίκες.

Κάθε εμφάνιση της Dakota Johnson είναι και μία αφορμή ώστε κάθε γυναίκα να κρατήσει σημειώσεις για το επόμενο outfit. Η πρωταγωνίστρια του Madame Web και μοντέλο έχει πάρει τα γονίδια της μαμάς της, Melanie Griffith, οπότε δεν υπάρχει κάποια υπερβολή ώστε να χρησιμοποιήσουμε το κλισέ πως “η ζωή τής φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο”. Ταλαντούχα και γοητευτική, η 34χρονη star από το Τέξας πουλάει. Αυτός είναι και ο λόγος που οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ζωή της, θα το δεις να φιγουράρει σε sites, social media και κανάλια. 

Ωστόσο σε αυτές τις γραμμές δε θα ασχοληθούμε ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με κάποιο νέο επαγγελματικό βήμα. Θα πάρουμε χαρτί και μολύβι γιατί ήρθε η ώρα να κρατήσουμε εμείς σημειώσεις. Η Dakota Johnson πραγματοποίησε μία εμφάνιση που θα κάνει κάθε άνδρα να αντιγράψει το στιλ της. 

dakota johnson1

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας της ταινίας “Materialists”, όπου συμπρωταγωνιστούν οι Chris Evans και Pedro Pascal, η Dakota εμφανίστηκε μ’ ένα outfit που θυμίζει τον κολλητό μας όταν βγαίνουμε για μπίρα. Φόρεσε ένα καπέλο με το σήμα της ομάδας μπέιζμπολ, Mets. Ένα καπέλο που κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ και δεν είναι της μόδας. Απλώς είναι ένα αξεσουάρ που βλέπεις τριγύρω σου και σε προστατεύει από τον ήλιο ή από τη βαρετή διαδικασία να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια προτίμησε μαύρα cat eye γυαλιά ηλίου, μία κόκκινη πλεκτή ζακέτα την οποία πέρασε πάνω από τους ώμους λόγω ζέστης, ένα λευκό t-shirt και ένα κοτλέ παντελόνι σε μπουργουνδί χρώμα. Το στιλ ολοκληρώθηκε με πράσινα Adidas Samba, ένα σημάδι που η διάρκεια ζωής της τάσης τους δεν έχει τελειώσει ακόμη. 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την πρωταγωνίστρια των “Fifty Shades of Grey” να εμφανίζεται με τέτοιο στιλ. Ακόμη και τα κοσμήματά της είναι πάντα διακριτικά, από ασημένιες αλυσίδες μέχρι απλά δαχτυλίδια. Τίποτα επιδεικτικό, ούτε να προσπαθήσει σκληρά. Απλά, καλά, παλιομοδίτικα ανδρικά ενδύματα που συνδυάζονται μ’ έναν αβίαστα cool τρόπο. 

Μάλιστα δεν είναι η μόνη που μας δείχνει πώς γίνεται. Από την Ayo Edibiri μέχρι την Malia Obama, η Dakota Johnson είναι ένα ακόμα ζωντανό παράδειγμα, από την οποία μπορούμε να μάθουμε ένα ή δύο πράγματα αναφορικά με το στιλ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved