Βασικά tips για να κάνεις cool και άνετη εμφάνιση στην παραλία

Κολύμπα με λίγο περισσότερο στιλ. Γιατί όχι;

Η αγαπημένη εποχή όλων είναι εδώ, η εποχή της παραλίας, του ήλιου και της ανεμελιάς όμως ακόμη και σε αυτή την περίσταση υπάρχουν πράγματα για να ακολουθήσεις και να βελτιώσεις στην εμφάνισή σου. Οι εμφανίσεις στην παραλία είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την καθημερινότητά σου και σε αυτό το σημείο πρέπει να δώσεις έμφαση στην εικόνα σου. Θα σε βοηθήσουμε σε αυτό με μερικές συμβουλές για καλύτερο στιλ στην παραλία. Δεν λέμε να χάσεις την ξεγνοιασιά σου, αλλά λίγο καλύτερους συνδυασμούς δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

Η ιστορία του ανδρικού μαγιό είναι πιο σημαντική απ' ότι νομίζεις

Σε γενικές γραμμές τι να προσέξεις

Χρειάζονται ρούχα ελαφριά με δροσερά υφάσματα στην παραλία. Για παράδειγμα, λινά, συνθετικά υφάσματα και να αποφύγεις το βαρύ βαμβάκι.

Για μια πιο κομψή εμφάνιση αντί για μπλουζάκι, φόρεσε ένα κοντομάνικο πουκάμισο, δεν χρειάζεται να είναι πολύ κλειστό -αλλά να έχει χαλαρή εφαρμογή. Τα κοντομάνικα πουκάμισα υπάρχουν σε μια τεράστια ποικιλία μοτίβων, οπότε μην φοβάσαι να πειραματιστείς, καλοκαιράκι είναι.

Tank Tops: Είναι καλές επιλογές για φανελάκια και θα σε κρατήσουν δροσερό.

Χρώματα: Διάλεξε ανοιχτά χρώματα για να αντανακλούν το φως του ήλιου που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις καλύτερη θερμοκρασία σώματος.

Flip-flops: Είναι βασική επιλογή στην παραλία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βρεις εκείνο το ζευγάρι που σου ταιριάζει και αν κοστίζει και λίγο παραπάνω δεν πειράζει, θα είναι συντροφιά σου πολλά καλοκαίρια.

Πετσέτα: Πάρε μια μεγάλη πετσέτα που στεγνώνει γρήγορα. Οι πετσέτες από μικροΐνες είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς στεγνώνουν γρήγορα.

Αντηλιακό: Ένα αντηλιακό προστασίας SPF 30 είναι μια καλή επιλογή. Επανέλαβε κάθε δύο ώρες ή πιο συχνά εάν κολυμπάς ή ιδρώνεις.

Αδιάβροχη θήκη τηλεφώνου: Προστάτεψε το τηλέφωνό σου από την άμμο και το νερό με μια αδιάβροχη θήκη.

Επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερού: Η διατήρηση της ενυδάτωσης είναι ζωτικής σημασίας. Παράλληλα, ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερού μπορεί να κρατήσει το νερό σου δροσερό και να μειώσει τα πλαστικά απόβλητα.

«Με τι μαγιό να σκάσω στην παραλία μετά από τόσο γυμναστήριο;»

 

 

Ακόμη...

Επίλεξε χρώματα και σχέδια που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σου στιλ. Τα κλασικά ουδέτερα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Βεβαιώσου ότι τα ρούχα της παραλίας σου εφαρμόζουν καλά και είναι άνετα.

Απέφυγε τα υπερβολικά στενά ή φαρδιά ρούχα, τα οποία μπορεί να είναι άβολα και μη κολακευτικά.

Τέλος, ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείς να διασφαλίσεις ότι η έξοδος στην παραλία δεν είναι μόνο ευχάριστη αλλά και κομψή και άνετη. Θυμήσου, ότι το κλειδί είναι να βρεις μια ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας και προσωπικού στιλ.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved