Η Nicole Kidman έκανε την πιο «ερεθιστική» δήλωση και προσπαθούμε να την διαχειριστούμε
Σταμάτησε γυρίσματα σε ταινία της γιατί λέει «δεν άντεχα άλλους οργασμούς». Άδικο έχουμε;  
 

Ήρθε μια απρόσμενη δήλωση από τη Nicole Kidman, που παρακλείνει από τα συνηθισμένα και από όσα έχουμε συνηθίσει. Γενικά τόσο σε εγχώριο, όσο και σε σε διεθνές επίπεδο, όταν οι ηθοποιοί ερωτούνται για τις ερωτικές σκηνές απαντούν ότι όλα είναι πολύ άχαρα στο πλαίσιο του επαγγελματισμού και ότι όλα είναι τόσο αυστηρά στα γυρίσματα που οριακά είναι αδύνατον να αισθανθεί ερωτικά κάποιος. Ωστόσο, στη Nicole Kidman συνέβησαν άλλα πράγματα.

Πέντε αξέχαστες σκηνές που μας χάρισε η Nicole Kidman

Στο διάρκεια των γυρισμάτων του ερωτικού δράματος «Babygirl» που πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός είπε ότι κάποια στιγμή αναγκάστηκε να σταματήσει, καθώς η 57χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ερωτική ταινία έχοντας ως συμπρωταγωνιστή της τον 28χρονο Harris Dickinson.

 

 

Σύμφωνα με τη «The Sun», η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αυτή η καλλιτεχνική συνεύρεση με τον Harrison και τον Antonio Banderas, ως σύζυγό της, ήταν πάνω από τις δυνατότητες της. Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε: «Υπήρχε ένα μοίρασμα και εμπιστοσύνη μεταξύ μας και στη συνέχεια απογοήτευση. Ένιωθα σαν να έπρεπε να πω «Μην με αγγίζεις». Υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που έλεγα, ότι δεν θέλω πια να έχω οργασμό. Μην έρχεσαι κοντά μου. Μισώ να το κάνω αυτό. Δεν με νοιάζει αν δεν με αγγίξουν ποτέ ξανά στη ζωή μου. Το έχω ξεπεράσει». Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν τόσο παρών όλη την ώρα για μένα, που ήταν σχεδόν σαν εξάντληση».

Η ταινία εμπνεύστηκε από το «Βασικό ένστικτο», θα βγει στους κινηματογράφους τον χειμώνα του 2025.

 

 

Για την υπόθεση της ταινίας

Όλα αυτά που συνέβησαν στη Nicole Kidman καθώς στην ταινία «Babygirl», υποδύεται τη Romy - μια ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο εταιρείας- η οποία είναι παντρεμένη με τον Jacob, τον οποίο υποδύεται ο Banderas. Παράλληλα, ξεκινάει μια φλογερή σχέση με έναν νεότερο ασκούμενο, τον Samuel, τον οποίο υποδύεται o Dickinson. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, η «Romy» θα αρχίσει να απελευθερώνεται στα διάφορα ραντεβού τους. Στη συνέχεια, παίρνουμε μια γεύση από τη ζωή της ηρωίδας που προσπαθεί να βρει μια ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας, από τη φροντίδα των παιδιών της μέχρι τη σχέση της με τον σύζυγό της Jacob (Antonio Banderas).

Η Nicole Kidman είχε πάντα αυτό το «κάτι»

Το «Babygirl» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο πρόσφατο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου η Kidman απέσπασε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας, ενώ η ταινία χαρακτηρίστηκε «τολμηρή» με την πρωταγωνίστρια να δηλώνει ότι η εμπειρία με τη σκηνοθέτιδα Halina Reijn ήταν απελευθερωτική. Και ανάμεσα στα άλλα έχει πει ότι: «Το Babygirl αφορά στο σεξ προφανώς, αλλά και στην επιθυμία, τις κρυφές μας σκέψεις, τα μυστικά, τον γάμο, την αλήθεια, την εξουσία, τη συναίνεση. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας και ελπίζω να είναι μια απελευθερωτική ιστορία. Την αφηγείται γυναίκα μέσα από τη δική της ματιά και το γεγονός ότι βρισκόμουν στα χέρια μιας γυναίκας με τη συγκεκριμένη ιστορία ήταν κάτι πολύ βαθύ και απελευθερωτικό».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved