associated press Όσο και να κρύβεσαι, ξέρουμε ότι χρησιμοποιείς το OnlyFans

Οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα αλλά στην προκειμένη περίπτωση λένε την αλήθεια.

Από το 2016 που προσγειώθηκε στην ηλεκτρονική ζωή μας έχει καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουμε διέξοδο στη σεξουαλική μας ζωή. Το πορνό έδωσε την σκυτάλη στο OnlyFans και η επανάσταση των δημιουργών ήταν πλέον σε έξαρση. Γιατί να δουλεύουν ως είλωτες ενώ μπορούν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους; Αυτή η σκέψη πήγε πολύ καλά στην πράξη και οι δημιουργοί περιεχομένου για ενήλικες κρατούν το 80% των κερδών από την πλατφόρμα. 

 

 
 
Μάλιστα τα έσοδα είναι τόσα πολλά που η πραγματικότητα ζαλίζει. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το OnlyFans αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για ολόκληρο το οικονομικό έτος 2023, μέσα στο οποίο κατέγραψε έσοδα και κέρδη ρεκόρ! Συγκεκριμένα, ο αριθμός των δημιουργών περιεχόμενου της πλατφόρμας πλέον ανέρχεται σε 4.12 εκατομμύρια, δηλαδή αυξήθηκε εντυπωσιακά κατά 29%.

Η Drea de Matteo χρειάστηκε 5 λεπτά στο OnlyFans για να ξεχρεώσει

 

Συγχρόνως, οι ακαθάριστες πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του OnlyFans αυξήθηκαν κατά 19% για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Νοεμβρίου 2023. Αυτό σημαίνει πως τα έσοδα εκτοξεύθηκαν από τα 5,55 δισ. δολάρια το 2022 σε 6,63 δισ. δολάρια το 2023. Επομένως, οι δημιουργοί του OnlyFans κέρδισαν συνολικά 5,32 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στο πιο πρόσφατο οικονομικό έτος. Τα μαθηματικά αντιστοιχούν σε μέσο όρο σχεδόν 1.300 δολάρια ανά δημιουργό, νούμερο που αντιπροσωπεύει αύξηση 19% σε ετήσια βάση.

 

 

Για να καταλάβεις το μέγεθος, το OnlyFans είχε περισσότερες εισπράξεις από όλα τα AI startups της Silicon Valley συνδυαστικά. Ασχοληθείτε με την τεχνητή νοημοσύνη, εσείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved