Από πότε έγινε σέξι το να μην φοράει ένας άντρας αποσμητικό;

Αγαπάμε τον McConaughey, όχι όμως όταν σκάει άπλυτος -άπο άποψη- δίπλα στην Kate Hudson.

Το ζευγάρι αποσμητικό και καλοκαίρι είναι παράδοξο, καθώς ενώ θα έπρεπε να είναι χεράκι-χεράκι πολλές φορές καταλήγουν χώρια και έτσι από εκεί ξεκινάνε πολλά κακά. Και κάπου εκεί χάνεται και η λαϊκή ρήση ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Ας το πάρουμε, όμως από την αρχή. Αφορμή για αυτό το κείμενο είναι ότι η εκπομπή «What Happens Live with Andy Cohen» είχε καλεσμένη την Kate Hudson, όπου η 45χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ο Matthew McConaughey δεν φοράει αποσμητικό και πρόσθεσε ότι μπορούσε να μυρίσει τον ηθοποιό «από χιλιόμετρα μακριά».

Tips για να μυρίζεις πάντα ωραία

Ήδη από το 2005 ο 54χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε πει ότι είχε περίπου είκοσι χρόνια να φορέσει αποσμητικό, γιατί ένας άντρας πρέπει να μυρίζει «σαν άντρας». Τότε είχε προσθέσει ότι οι γυναίκες της ζωής του δεν παραπονιόνταν για τη «φυσική μυρωδιά» του γιατί ήταν η δική του. Όταν είσαι ερωτευμένος θα πω εγώ, όλα τα ανέχεσαι -άρα οι σχέσεις τους δεν μας λένε και πολλά.

 

 

Αποσμητικό και άντρας

Υπάρχει μία «σχολή» τόσο για άντρες, όσο και για γυναίκες που θεωρούν ότι δεν πρέπει να φοράνε αποσμητικό για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, κάτι το οποίο για εμένα και για πολλούς σαν και εμένα φαίνεται εξωπραγματικό.

Αρχικά, αναρωτιέμαι ο ίδιος ο άνθρωπος δεν αισθάνεται μία περίεργη μυρωδιά πάνω του, δεν τον ενοχλεί; Πώς μπορεί να την ανεχτεί και εν συνέχεια πώς μπορεί να πιστεύει κάποιος ότι αυτή η μυρωδιά ιδρώτα αρέσει στις γυναίκες;

Πιστεύω ότι πρόκειται για μύθο εφάμιλλο με εκείνο του Φρανκενστάιν, καθώς ακούγεται ότι υπάρχει το τέρας αλλά δεν είναι πουθενά. Κάπως έτσι ακούω για τις γυναίκες που τους αρέσει ο ιδρώτας και τα φυσικά αρώματα του αντρικού φύλου, χωρίς ωστόσο να έχω γνωρίσει ποτέ καμία.

Newsflash! Ο ιδρώτας σου ΔΕΝ μυρίζει… άλλο φταίει

Ας μιλήσουμε ειλικρινά.

Στη συντριπτική πλειοψηφία δεν αρέσει να συναναστρέφεται με έναν τύπο «μυρωδιά», δηλαδή με έναν άνθρωπο που είναι μυρωδιάς τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά. Υποτίθεται όλη αυτή η συζήτηση έχει να κάνει με το sexiness, ωστόσο όταν δεν μπορείς να πλησιάσεις τον άλλον από τη μπόχα -πώς μπορεί να δημιουργηθεί η έλξη; Ενδεχομένως για μια μικρή μειοψηφία να ισχύει κάτι τέτοιο, όμως συνολικά δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει.

Για να το δούμε στην πράξη, είναι καλοκαίρι, έχει ήλιο, θάλασσα και θα σκάσει ο άλλος δίπλα σου, να σε πάρει αγκαλιά, να δείτε το ηλιοβασίλεμα και να μυρίζει σαν να έχει γυρίσει από το γυμναστήριο; Ας είμαστε λίγο σοβαροί.

Το αποσμητικό είναι unisex και είναι απαραίτητο για όλους μας, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Στους μόνους που θα ήθελα να εκφράσω συμπαράσταση είναι σε εκείνους που όντως έχουν ένα πρόβλημα με τον ιδρώτα τους και μυρίζει πιο έντονα σε σχέση με τους άλλους. Μόνο αυτό κατανοούμε, κατά τα άλλα ούτε η λάσπη, ούτε το γράσο, ούτε η μπίχλα σε κάνουν περισσότερο ερωτεύσιμο.

Και συνέχισε να βάζεις και το aftershave σου!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved