Το σεξ στη σχέση είναι καλύτερο από ένα one night stand;
Δεν είμαστε σίγουροι για την απάντηση.
 

Οι περισσότεροι λένε ότι το σεξ είναι καλύτερο μέσα στη σχέση και αναρωτιόμαστε ισχύει ή μήπως είναι μύθος. Υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων στο σεξ, δεν είναι όλα τόσο απλά. Κοινώς είναι εκείνοι που θέλουν τον χρόνο τους για να γνωρίσουν έναν άνθρωπο και είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το σεξ είναι απλά μία ακόμη βιολογική ανάγκη και δεν έχουν και άδικο.

Είναι «λάθος» το σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνες και τα δυο φύλα υποστηρίζουν ότι το ωραιότερο σεξ της ζωής τους το κάνουν με έναν σύντροφο με τον οποίο έχουν οικειότητα μεν, αλλά δεν έχουν παραγνωριστεί. Εύκολο να το σκεφτεί κάποιος αυτό, αν αναλογιστούμε τους πρώτους μήνες που ξεκίναγε μια σχέση και το πόσο εκρηκτικό ήταν το σεξ. Αν και…αυτό συνέβαινε όταν υπήρχε πολλή χημεία. Και ας είμαστε ειλικρινείς δεν είχαν όλες οι σχέσεις αυτή την προϋπόθεση, δηλαδή να υπάρχει χημεία.

Άρα υπάρχει απάντηση;

Εξαρτάται

Εξαρτάται, δεν υπάρχουν σίγουρες απαντήσεις γιατί δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και όταν βρεις κάτι που να σε εξιτάρει, να θες να το δοκιμάσεις και τελικά να είναι καλύτερο; Αν όλα στις σχέσεις ήταν τόσο ιδανικά και το σεξ τόσο καλό, δεν θα υπήρχαν τόσοι με σχέση να ψάχνονται. Προφανώς κάτι δεν λειτουργεί, δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς.

Ένα μικρό τρικ για να κρατήσεις περισσότερο στο κρεβάτι

Από την άλλη, όντως παίζει η περίπτωση το σεξ να είναι σούπερ μέσα στη σχέση να έχετε μάθει ο ένας τον άλλον με το διάστημα και να ξέρετε ακριβώς σας αρέσει. Σίγουρα με τον καιρό απελευθερώνεσαι και αν είστε συμβατοί, μπορείς να φτάσεις σε άλλα επίπεδα απόλαυσης στο κρεβάτι. Άρα, μάλλον δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Τέλος, βγάζουμε τη σύγκριση και λέμε ξεκάθαρα ότι σε ένα one night stand μπορεί το σεξ να είναι απόλαυση. Και ναι μπορεί είναι ένα από τα καλύτερα που μπορεί να κάνεις αρκεί να υπάρχει χημεία και φυσικά η εμπειρία που υπάρχει. Ναι, έχει σημασία να υπάρχει εμπειρία γιατί τότε ξέρεις πώς να χειριστείς τη σύντροφό σου, πέρα από τα πιο «ιδιαίτερα» μυστικά του καθενός, υπάρχουν και τα κοινά, «χρυσές συνταγές» που τις αποκτάς με την εξάσκηση και καταλήγεις αυτές. Συνεπώς, ας καταλήξουμε ότι το σεξ πρέπει να είναι απόλαυση και αυτό μπορεί να συμβεί, είτε σε σχέση, είτε σε ελεύθερη σχέση, είτε σε ένα one night stand.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved