Ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης σου δείχνει πώς να γίνεις ο δικός σου Secret Santa

Βλέπεις, δεν χρειάζεται να περιμένεις τους άλλους να κάνουν τις στιγμές σου -γιορτινές και μη- καλύτερες.

Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, υπάρχει μία σκέψη που δεν σε αφήνει σε ησυχία: Το πώς θα νιώσεις τα πάντα στο έπακρο τα Χριστούγεννα. Για κάποιον λόγο αισθάνεσαι ότι «πρέπει» να περάσεις τέλεια, να βγεις ραντεβού, να πας σε όλα τα «ψαγμένα» events της πόλης. Αλήθεια όμως, έχεις σκεφτεί τι θέλεις εσύ;

Αν τα φετινά Χριστούγεννα σε βρίσκουν single, στην πόλη και χωρίς πολλές προτάσεις για πάρτι και βραδινές εξόδους, ίσως να είναι και τα καλύτερά σου. Διότι ίσως αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη, δεν είναι να περάσεις ατελείωτες ώρες σε ένα dating app ή να ξενυχτάς κάθε βράδυ, αλλά απλούστατα, να βρεις τι σου δίνει πραγματικά ευχαρίστηση.

markezinis2.jpg

Με λίγα λόγια, είσαι έτοιμος να γίνεις ο δικός σου Secret Santa αυτά τα Χριστούγεννα, ξεκινώντας ένα ταξίδι προσωπικής αναζήτησης και έξτρα… απόλαυσης;

Βλέπεις, δεν χρειάζεται να περιμένεις τους άλλους να κάνουν τις στιγμές σου -γιορτινές και μη- καλύτερες. Στην πραγματικότητα, κάποιες φορές αρκεί ένα δώρο από εσένα για εσένα, δηλαδή από τον άνθρωπο που σε γνωρίζει καλύτερα από όλους, για να κάνεις level up στις εμπειρίες που απολαμβάνεις, ένα δώρο πιο προσωπικό, πιο έξυπνο και πιο sensual.

markezinis1.jpg

Πού ξέρεις; Ίσως η μαγεία των Χριστουγέννων να βρίσκεται για εσένα φέτος κάτω από τα σεντόνια. Ίσως το μόνο που έχεις ανάγκη να δεις, τελικά, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αυτές τις γιορτές, είναι ένα Durex gift pack!

Be Your Xmas Date, λοιπόν, δες το βίντεο εδώ, πάρε την έμπνευση για τα πιο απολαυστικά Χριστούγεννα που θα σου χαρίσεις -και μας ευχαριστείς μετά!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved