Pexels Πώς θα γίνεις ο Μέγας Αλέξανδρος των πρώτων ραντεβού

Η μόνη στρατηγική που αξίζει να βάλεις στα ραντεβού σου μαζί της.

Τα πρώτα ραντεβού σου μαζί της είναι μάλλον και τα καλύτερα. Το θέμα είναι πως πρέπει να έχεις στρατηγική όχι μόνο στα ραντεβού αλλά και στην καθημερινή τριβή σου μαζί της. Ας πούμε πως σου αρέσει μία κοπέλα από το γραφείο που δουλεύεις, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σχεδιάσεις την στρατηγική σου άμεσα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για τυχαίες κινήσεις και αυθορμητισμούς εδώ. Εδώ μιλάμε για πόλεμο κατά μέτωπο. Πρέπει να γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις από αυτήν. Αν θέλεις μόνο σεξ ή αν θέλεις σχέση ή αν θέλεις να δεις που θα σε οδηγήσει όλη αυτή η περιπέτεια, όπως και να έχει θα χρειαστείς μία συγκεκριμένη στρατηγική.

Η κάθε σου κίνηση όπως είπαμε πρέπει να είναι υπολογισμένη στο χιλιοστό. Και όλα αυτά φυσικά πρέπει να γίνονται σιγά σιγά, σταδιακά, δεν πρέπει να είσαι απότομος. Οι γυναίκες δεν αρέσκονται στις σπασμωδικές κινήσεις, χρειάζονται σιγουριά κι εμπιστοσύνη. Οι γυναίκες δεν είναι ακριβώς όπως οι κολλητοί σου.

Έρευνα: Ποιο ανδρικό σώμα βρίσκουν πιο ελκυστικό οι γυναίκες;

 
 

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως οι γυναίκες έλκονται από άντρες με μεγάλη αυτοπεποίθηση και για να δείξεις πως είσαι τέτοιος πρέπει να έχεις ένα καλό σχέδιο. Δες τον Μέγα Αλέξανδρο πως κατέκτησε όλη την Ασία, ο άνθρωπος ήξερε τι έκανε. Έτσι κι εσύ για να κατακτήσεις την Ασία της καρδιάς της (και όχι μόνο) θα πρέπει να πας στην μάχη με ένα μελετημένο και καλό σχέδιο. Για αρχή θα πρέπει να παίξεις έναν ρόλο. Να δεις τι αρέσει σε αυτή τη γυναίκα και να το μιξάρεις κάπως με τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί φυσικά δεν θέλουμε να παριστάνουμε και κάποιον που δεν είμαστε. Μία χρυσή τομή είναι το μυστικό. Λίγο άγριος και λίγο αστείος, λίγο σκληρός και λίγο γλυκούλης.

 

 
 

Ό,τι και να γίνει πάντως πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και να μην διστάζεις στο πρώτο σεξ. Δεν πρέπει με τίποτα να σε δει σαν φίλο, αυτό θα είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που μπορείς να πάθεις στη “μάχη” των ραντεβού. Αν θέλει σεξ να της το δώσεις κι αν εσύ επίσης θέλεις σεξ τότε μην διστάζεις να το δείχνεις σε κάθε στιγμή. Θα δεις, αν θέλει κι εκείνη θα ανταποκριθεί, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Κι αν πέσετε στο κρεβάτι να ξέρεις πως επίσης εκεί (μετά το σεξ εννοείται) θα συζητηθεί το μέλλον της “σχέσης” σας. Αν υπάρχει τέτοιο πάντα. Επίσης κι εκεί θέλεις ένα καλό σχέδιο αλλά με την προϋπόθεση πως ξέρεις κι εσύ τι θέλεις από αυτήν. Βασικό: Μην λες αρλούμπες και μεγάλες κουβέντες, κράτα μία στάση ουδέτερη αλλά μην είσαι και απόλυτα ψυχρός.

Έτσι τα πρώτα πέντε ραντεβού θα δείξουν που πάει η φάση σας, αλλά πάντα με μία στρατηγική κι όχι με την λογική του “ό,τι να ΄ναι¨. Καμία γυναίκα στην ιστορία των ραντεβού δεν γούσταρε με έναν “ό,τι να' ναι” άντρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved