Αν δεν της αρέσουν αυτά που της κάνεις τότε τα «κόλπα» σου έχουν παλιώσει

Τα προκαταρκτικά σου μάλλον δεν της κάνουν, προσπάθησε να δεις τι την χαλάει.

Το σεξ μπορεί να είναι περίπλοκο αλλά όλοι μας έχουμε να το λέμε πως είμαστε master στα προκαταρκτικά, ίσως ένα από τα πιο ωραία πράγματα στο σεξ. Μερικοί πιστεύουν πως είναι ακόμη καλύτερα κι από το ίδιο το σεξ. Αν όμως βλέπεις πως δεν την ανάβουν αυτά που της κάνεις τότε ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις την τεχνική σου. Ναι, ίσως τελικά δεν γουστάρουν όλες τον τρόπο σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Έτσι πρέπει να θυμάσαι πως κάθε γυναίκα έχει τα δικά της “κουμπιά” και τα δικά της μυστικά trigger. Αν θέλεις η κοπέλα σου ή η γυναίκα που μοιράζεσαι μαζί της το κρεβάτι να σε εκτιμάει σαν σεξουαλικό ον θα πρέπει να προσαρμόσεις τα προκαταρκτικά σου στα δικά της γούστα. Αυτός είναι ο επιτυχημένος δρόμος του σεξ. Όσο κι αν σου ακούγεται παράξενο οι γυναίκες είναι πιο δύσκολο κάπως να προσαρμοστούν ενώ οι άντρες ξέρουν να κινούνται στο κρεβάτι σαν χαμαιλέοντες.

Γιατί είσαι λυπημένος μετά το σεξ;

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μίας υγιούς σεξουαλικής ζωής δεν αφορά τις στάσεις ή τις τεχνικές, το μέγεθος των προσόντων σου ή το πόσες αντοχές έχεις. Αφορά πόσο χρόνο, ενέργεια και θέληση ξοδεύεις για να ικανοποιήσεις τη σύντροφο σου και τις ανάγκες της. Με άλλα λόγια; Έχει να κάνει με το πόσο προσπαθείς να την προετοιμάσεις ερωτικά κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Πρέπει να δώσεις χρόνο στα προκαταρκτικά σου και να μην βιάζεσαι ποτέ να μπεις στο ¨κυρίως πιάτο” γιατί σίγουρα η κοπέλα δεν θα είναι έτοιμη αν βιαστείς. Ο δρόμος της επιτυχίας στο κρεβάτι είναι η υπομονή του Βούδα ή του Ιώβ. Αν έχεις υπομονή τότε όλα θα πάνε καλά και πολύ από το άγχος σου για μία επιτυχημένη επαφή θα εξαφανιστεί.

 

 
 

«Τα προκαταρκτικά κάνουν ένα άτομο να νιώσει επιθυμητό, αλλά και τον καθένα να ποθήσει ή ακόμα και να νιώσει πως χρειάζεται τον ή την σύντροφο του. Δεν είναι τυχαίο που αποκαλούνται ως το «πιο σέξι μέρος του σεξ»», λέει η σεξολόγος και εκπαιδευτικός σεξουαλικότητας Lisa Hochberger. «Τα προκαταρκτικά αντιπροσωπεύουν το κομμάτι εκείνο του σεξ κατά το οποίο ο ένας ικανοποιεί τις ανάγκες του άλλου και μαθαίνουν και οι δύο τι είναι ωραίο, τέλειο, αισθησιακό και τι όχι. Είναι κομμάτι της σεξουαλικής εμπειρίας που επιτρέπει σε ένα ζευγάρι να έρθει πιο κοντά και να συνδεθεί τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο».

Όσο πιο σιγά τα κάνεις τα προκαταρκτικά τόσο το καλύτερο για το κυρίως σεξ. Πίστεψε με, είναι αλήθεια, τα προκαταρκτικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στον έρωτα. Αν είσαι υπομονετικός εκεί τότε ο “τερματισμός” είναι πολύ πιο κοντά απ' ότι φαντάζεσαι. Αλήθεια πρέπει να το βλέπεις σαν έναν αγώνα δρόμου αντοχής. Αντοχή όμως όχι στην διάρκεια του σεξ αλλά των προκαταρκτικών. Μια γυναίκα τρελαίνεται να ασχολείσαι πολύ ώρα μαζί της. Χέρια έχεις, στόμα έχεις, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν πρέπει να σκέφτεσαι μόνο με το “κάτω” κεφάλι. Πρώτα πρέπει να σκεφτόμαστε και τον άλλο και την απόλαυση του.

 

 
 

Και παρόλο που για εσένα μπορεί να μην είναι απαραίτητα για να φτιάξουν τη διάθεση και να σε προετοιμάσουν σωματικά, τα προκαταρκτικά για τις γυναίκες είναι απαραίτητα ώστε να μπουν στο κατάλληλο mood και να κλιμακωθεί ο ερεθισμός τους στο μέγιστο. Όπως άλλωστε υποστηρίζει και η Hochberger, «οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο να νιώσουν απόλαυση, μιας και τα σώματα τους είναι διαφορετικά από τα αντρικά. Για εκείνες, η αντίδραση των γενετικών τους σημείων δεν είναι απαραίτητα σημάδι της σεξουαλικής τους επιθυμίας. Αντίθετα με τους άντρες, τα γεννητικά όργανα των γυναικών μπορούν να ανταποκριθούν σε μία ποικιλία ερεθισμάτων. Μία γυναίκα μπορεί να είναι υγρή και το σώμα της να στέλνει όλα τα μηνύματα ότι είναι ερεθισμένη, αλλά η ίδια να μην αισθάνεται ότι βρίσκεται στην απαραίτητη διάθεση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved