Η αβάσταχτη ελαφρότητα της εφηβικής σου λίμπιντο

Ένας συντάκτης μιλάει για την πρώτη του φορά, ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Το να είσαι αγόρι στα 16 σου χρόνια δεν είναι κάτι απλό, όσο νοσταλγικό κι αν μας φαίνεται σήμερα που έχουμε πιάσει σχεδόν τα δεύτερα -άντα. Κάποτε ήταν βουνό ολόκληρο να σκεφτούμε την ερωτική πράξη σαν κάτι λιγότερο από πράξη ηρωική. Τώρα ίσως το σεξ να μας φαίνεται και λίγο βαρετό πλέον ή σαν κάτι που το κάνουμε από συνήθειο. Τότε όμως το σεξ ήταν ακόμη ψηλά στο βάθρο με τα ακατόρθωτα και τα ανεκπλήρωτα όνειρα μας.

 

 
 

Σίγουρα στο σχολείο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Στο γυμνάσιο οι κοπέλες προτιμούσαν τους πιο ξεβγαλμένους τύπους, μερικές ακόμη τα είχαν με παιδιά από τις τάξεις του λυκείου. Εμάς ούτε να μας φτύσουν. Είμασταν μικρά κουνουπάκια στις παλάμες τους.

Μόνο έτσι θα σας έρθει πάλι η όρεξη για πρωινό σεξ

Οπότε η μόνη σου παρηγοριά ήταν φυσικά εκείνο το καταπληκτικό πράγμα που είχες ανακαλύψει κάτι μήνες πιο πριν, ο λεγόμενος αυνανισμός. Τι θαύμα ήταν πάλι αυτό; Κι όμως οι φίλοι σε πρήζανε, πότε θα πάμε και πότε θα πάμε. Εσύ έλεγες ναι βέβαια να πάμε, αλλά στην ουσία έτρεμες στη ιδέα να κατηφορίσεις μέχρι το λιμάνι του νησιού.

 

 
 

Ναι τα «σπίτια» τότε ήταν όλα στο λιμάνι, δίπλα από τα μεζεδοπωλεία και τα τουριστικά μπαρ του Ηρακλείου. Τα έβλεπες τις νύχτες που πήγαινες για τις πρώτες σου ρακές με την παρέα. Έλεγες από μέσα σου «άραγε τι να γίνεται εκεί μέσα», παρατηρούσες με ορθάνοιχτα μάτια τις κοπέλες που ανέβαιναν τα σκαλάκια του «σπιτιού» και μάλιστα δεν σου φαίνονταν καθόλου άσχημες, παρόλο που όλοι τις κράζατε και τις λέγατε με το κλασικό τους όνομα.

Εσύ έχεις καταλάβει ποιο είδος σεξ απολαμβάνουν περισσότερο οι γυναίκες;

Και τελικά μία ωραία μέρα έρχεται στο σπίτι σου επίσκεψη ο γείτονας, ο κολλητός σου, ο γιος του γιατρού και σου λέει «πρέπει να γίνει, το έχουμε κανονίσει, θα έρθεις;» και φυσικά εσύ δε μπορείς να πεις όχι με τίποτα γιατί όλοι θα σε περάσουν για κότα. Μέσα σου όμως τρέμεις για δύο λόγους, από φόβο αλλά και από πόθο. Ναι το να χάσεις την παρθενιά σου σε ένα τέτοιο «σπίτι» είναι κάτι το γενναίο, κάτι που θα το θυμάσαι για μία ζωή μετά.

 

 
 

Τελικά το πήρες απόφαση και ήρθε η μεγάλη ημέρα. Σε πήγε ο πατέρας σου στο κέντρο αλλά σε κατάλαβε πως είχες αγωνία. Σε ρώτησε όλα καλά; Κι εσύ είπες φυσικά ναι όλα καλά. Με ένα πονηρό χαμόγελο στο στόμα πάντα. Σίγουρα σε πήρε χαμπάρι αλλά δεν είπε τίποτα.

Τελικά η φάση ήταν κάτι που όντως έμεινε στη μνήμη μας. Σε μένα αλλά και σε όλη την παρέα. Σίγουρα το να πας σε ένα τέτοιο «σπίτι» δεν είναι εύκολο για κανέναν έφηβο, ίσως όμως τελικά είναι κάτι αναγκαίο να γίνει, ακόμη κι αν τελικά αντικειμενικά δεν είναι και η απόλυτη σεξουαλική εμπειρία που θα έχεις ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved