Όταν το φαγητό που έχει μπει μέσα σου δεν σε αφήνει να κάνεις αυτό που πρέπει.

Ναι εκείνη η μέρα πλησιάζει, η μέρα που θα φας τόσο πολύ που δεν θα μπορείς να ξεκαθαρίσεις αν ο διπλανός σου είναι η γυναίκα σου ή ο Άγιος Βασίλης. Ναι, τα Χριστουγεννιάτικα τραπέζια είναι από μόνα τους μία κατηγορία όσο αφορά το αποτυχημένο σεξ. Το σεξ είναι μία λέξη που φυσικά έρχεται δεύτερη όταν σκεφτόμαστε «ποτό» και «φαγητό» αυτές τις άγιες ημέρες.

 

 

Ναι είναι εκείνη η ημέρα που σε καλούν σε κάποιο σπίτι και ξέρεις πως δεν πρέπει να φας ούτε πρωινό αν θέλεις να τη βγάλεις καθαρή. Εδώ μιλάμε για μία ημέρα που οι πραγματικοί πρωταθλητές του πιρουνιού φαίνονται όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν λυγίσει.

 

 
 

Μετά όμως είναι και η γυναίκα σου και το σεξ. Εκείνη σίγουρα περιμένει να κάνετε ένα εορταστικό σεξάκι μετά το φαγητό ή έστω όταν θα γυρίσετε στο σπίτι. Εσύ όμως είσαι γεμάτος ελπίδες γιατί φυσικά θέλεις να είσαι σωστός στα καθήκοντα σου, ακόμη και αυτή την άγια ημέρα των Χριστουγέννων. Έλα όμως που δε υπολόγισες εκείνον τον έξτρα κουραμπιέ που έφαγες την τελευταία στιγμή, ανάμεσα από ένα ουίσκι και λίγο ακόμη τυροκαυτερή.

 

 
 

Ναι αλλά όμως τι θα πει η κοπέλα σου; Η γυναίκα σου; Δεν θα μπορείς να κάνεις σεξ αυτή την εορταστική μέρα; Ιεροσυλία και αίσχος. Όμως εσύ ξέρεις από τώρα πως δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα σε όλα εκείνα τα λαχταριστά εδέσματα. Χοιρινό, σαλάτες, γλυκά, κρασιά, προσέκο, σαμπάνιες, ουίσκι, σάλτσες, γαλοπούλες, όλα αυτά πραγματικά σου πέφτουν βαριά, όχι μόνο στο στομάχι αλλά και στο μυαλό σου.

Η ζωή είναι σκέτο βάσανο, αυτό ισχύει και όλοι φυσικά το ξέρουμε, τις γιορτές όμως όλα γίνονται πιο δύσκολα και μερικά απλά πράγματα (όπως το να κάνεις σεξ με την καλή σου) γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα. Πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στον βαθύ και μεθυσμένο ύπνο ή το σεξ.

 

 
 

Αν λοιπόν επιλέξεις να κάνεις σεξ με την γυναίκα σου μετά το γιορτινό τραπέζι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να φας σαν πουλάκι. Κι αυτό ισχύει και για το ποτό. Που σημαίνει πως πρέπει να την βγάλεις από τις 9 περίπου μέχρι και όσο πάει με ένα μικρό πιατάκι και δύο ποτήρια αλκοόλ.

 

 

Τελικά όμως βλέπεις πως στο τέλος όλο αυτό που σχεδίαζες (δηλαδή να καταφέρεις να κάνεις ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο σεξάκι με τη κοπέλα σου) είναι μάλλον ψυχικά και σωματικά αδύνατον.

Γιατί; Μα γιατί αλλιώς δεν θα περάσεις καλά και αυτό θα σου βγει μετά και στο κρεβάτι. Όποιος στερείται δεν κάνει καλό στον εαυτό του. Οπότε πηγαίνεις κανονικά μέσα σε όλα, τρως, πίνεις και περνάς καλά και μετά βλέπεις, αν αντέχεις για σεξ άντεξες, αν όχι τότε και αύριο μέρα είναι.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved