associated press Πώς θα πετύχεις το ατημέλητο hairstyle του Austin Butler;

Μία τάση από τη δεκαετία των 90s επιστρέφει και βρίσκει θαλπωρή στα μαλλιά μας. 

Εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά που θα διαβάσεις ότι η μόδα κάνει κύκλους και οι τάσεις ανακυκλώνονται. Αυτά που ήταν τάση στα 90s, έμοιαζα παρωχημένα στα 00s και ξαναβρίσκονται στην επιφάνεια στο σήμερα. Το βλέπουμε αναφορικά με το στιλ, το διακρίνουμε και με το grooming. Τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ανδρικής ταυτότητας και ευτυχώς ζούμε σε μία εποχή που οι τάσεις θέλουν το καλό μας. Για σκέψου να επιστρέψουν οι φράντζες των emo. Καλύτερα ντεμοντέ και μόνος. Πραγματικά. Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. 

Στο σήμερα υπάρχει μία τάση που θυμίζει τη δεκαετία των 90s, όταν τα μαλλιά ήταν πολύ πιο ακατάστατα, όπως του Brad Pitt στο Fight Club. Αυτό το διακρίνουμε σε προσωπικότητες όπως ο Austin Butler, ο Timothée Chalamet και ο Tom Holland. Το στυιλ αφορά περισσότερο την αποδοχή της φυσικής υφής και την ενίσχυσή της. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους οι άντρες στρέφονται σε αυτό το κλασικό στιλ της δεκαετίας του '90. Αυτό το χαλαρό look έχει ένα στοιχείο επαναστατικότητας και παιχνιδιού, το οποίο είναι πολύ ελκυστικό για ορισμένους άντρες. Είναι ένα πολύ ευέλικτο look, καθώς μπορεί επίσης να προσφέρει μια καλή ισορροπία και να συμπληρώσει έναν πιο επίσημο ενδυματολογικό κώδικα.

austinbutler1

Αναφορικά με τον Austin Butler, αυτή είναι μια αλλαγή στα μαλλιά που του πηγαίνει πάρα πολύ και αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Αλλά πώς θα καταφέρεις να το αντιγράψεις; Άφησε τα μαλλιά πιο μακριά στις άκρες γύρω από την περίμετρο. Αυτό βοηθά στο να καθοριστεί η γραμμή του σαγονιού και να διευρυνθεί το πρόσωπο. Στη συνέχεια, όλο το μυστικό είναι στο styling. Ανάλογα με την υφή των μαλλιών, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πιστολάκι για να φτιάξεις τις μπούκλες και ένα στόμιο αν θέλεις μια πιο προσεγμένη εκδοχή. Ολοκλήρωσε με μια γενναία ποσότητα velvet texture clay και ανακάτεψε τα μαλλιά από τη μια πλευρά στην άλλη και από μπροστά προς τα πίσω. Έτσι θα πετύχεις αυτό το πραγματικά ατημέλητο look.

Κανείς δε φόρεσε καλύτερα το δερμάτινο από τον Austin Butler

Το καλύτερο με αυτό το στιλ είναι η ευελιξία του και η διαχρονικότητά του. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Το έχουν υιοθετήσει οι Jacob Elordi και ο David Beckham, με τους οποίους, οκ, δεν μπορείς να ταυτιστείς απόλυτα αλλά μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση. Το ατημέλητο 90s hairstyle θα παραμείνει δημοφιλές για αρκετό καιρό και είναι ό,τι πιο safe μπορείς να επιλέξεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved