associated press Για τον Pedro Pascal, οι τρίχες δεν ήταν ποτέ απλή υπόθεση

Από το Wonder Woman 1984 μέχρι το The Last of Us, αυτές είναι οι καλύτερες on-screen grooming στιγμές του 49χρονου ηθοποιού.

Είναι o daddy που θέλει κάθε γυναίκα. Ο Pedro Pascal έχει μετουσιωθεί σε καρδιοκατακτητή διότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που γοητεύουν τις γυναίκες του σήμερα. Είναι ευαίσθητος, ταπεινός και sexy. Έχει μία θλίψη στο βλέμμα αλλά ταυτόχρονα εκπέμπει αυτοπεποίθηση καθώς τα έχει βρει με τον εαυτό του. Είναι ένθερμος υποστηρικτής των κινημάτων κοινωνικής δικαιοσύνης, αγαπάει τη μαμά και την αδερφή του και όπως ανέφερε η επί 30 χρόνια φίλη του και ηθοποιός Sarah Paulson, «ο Pedro είναι ισχυρός, ξεκαρδιστικός, καλόψυχος, ικανός να κάνει τις πιο βαθιές συζητήσεις, πρόθυμος να σου κρατήσει τα μαλλιά όταν είσαι άρρωστη και έχει τους πιο φαρδείς ώμους για να στηριχτείς. Είναι η απόλυτη... συμφωνία».

Επίσης έχει πολύ ωραία μαλλιά. Σε τέτοιο βαθμό που έχουν αποκτήσει τη δική τους φήμη, ακολουθώντας τον ηθοποιό σε κάθε του εμφάνιση, είτε στη μικρή είτε στη μεγάλη οθόνη. Με την απίστευτη υφή, την επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση και την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο στιλάτο και το χαλαρό, τα μαλλιά του Pascal έχουν γίνει σύμβολο της cool αισθητικής του. Τα μαλλιά του, γεμάτα κίνηση και με μια φυσική λάμψη, έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού και αντιγραφής, προσθέτοντας μια αίσθηση μοναδικότητας σε κάθε του ρόλο. Είτε ως ο Mandalorian, είτε σε πιο casual εμφανίσεις του, το στιλ του Pascal γίνεται ένα χαρακτηριστικό που οι θαυμαστές του δεν μπορούν να αγνοήσουν. Πίσω από την ανεπιτήδευτη γοητεία των μαλλιών του κρύβεται ένα στιλ που είναι ταυτόχρονα διαχρονικό και απόλυτα σύγχρονο – κι αυτό ακριβώς είναι το "βάρος" που κουβαλούν: να είναι πάντα απίθανα, ό,τι κι αν κάνει.

Από το Wonder Woman 1984 μέχρι το The Last of Us, οι θαυμαστές του Pascal έχουν λατρέψει τις διάφορες εκδοχές του ατημέλητου και γοητευτικού look του. Και τώρα μπορείς κι εσύ να το υιοθετήσεις.

Javier Peña στο Narcos (2015)

Pedro Pascal4

Στο Narcos, ο Pedro Pascal επιστρέφει στη δεκαετία του ‘70, υποδυόμενος τον πράκτορα της DEA, Javier Peña: έναν σκληροτράχηλο «κακό» αστυνομικό, επιφορτισμένο με την αποστολή να καταδιώξει τον βαρόνο των ναρκωτικών, Pablo Escobar. Στο παραδοσιακό στιλ των «σκληρών» αστυνομικών, τα μαλλιά του Pascal ήταν εξαιρετικά και απόλυτα ταυτισμένα με τα 70s. Καθώς φτάνουμε στην τρίτη σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς, ο Peña σταδιακά χάνει το χαρακτηριστικό mullet, κάτι που είναι κάπως λυπηρό, μιας και ήταν σήμα κατατεθέν της αισθητικής της εποχής. Ωστόσο, το δυνατό μουστάκι του παραμένει αναλλοίωτο, συνεχίζοντας να προσδίδει στο χαρακτήρα του το κλασικό, macho look που τον έκανε τόσο ακαταμάχητο και ατρόμητο στην προσπάθειά του να επιβάλλει τον νόμο.

Din Djarin στο The Mandalorian (2019)

Pedro Pascal3

Αν και ο Din Djarin φοράει κράνος για το μεγαλύτερο μέρος του The Mandalorian, όταν επιτέλους το βγάζει στο φινάλε της 1ης σεζόν, οι φαν του Star Wars απολαμβάνουν ένα όμορφο ακατάστατο look που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με άφθονο salt spray. Οι ανάλαφρες, «παραλιακές» μπούκλες στο πάνω μέρος, μαζί με το κοντοκουρεμένο πίσω και στα πλαϊνά, συνδυάζονται με μια ελαφρώς ατημέλητη γενειάδα που προσδίδει μια αίσθηση τραχύτητας και αξιοπιστίας. Το συγκεκριμένο look είναι απόλυτα ταιριαστό για τον χαρακτήρα, αποκαλύπτοντας μια πιο ανθρώπινη και ευάλωτη πλευρά του, ενώ η χαλαρή του εμφάνιση ενισχύει την επιβλητική του προσωπικότητα, ακόμη και χωρίς την πανοπλία του.

Maxwell Lord στο Wonder Woman 1984 (2020)

Pedro Pascal2

Στο Wonder Woman 1984, ο Pedro Pascal ως ο κακός Maxwell Lord αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή, χρησιμοποιώντας ντεκαπάζ για να πετύχει ένα αλαζονικό ξανθό '80s χτένισμα. Τα καστανά μαλλιά του δίνουν τη θέση τους σε αυτό το «douchey» στιλ της δεκαετίας του '80, ενώ το χαρακτηριστικό μουστάκι του εξαφανίζεται, αφήνοντας πίσω ένα πολύ καλά ενυδατωμένο πρόσωπο που είτε λατρεύεις να μισείς, είτε μισείς να αγαπάς. Κανείς δεν πρόκειται να πάει σε κουρέα ζητώντας «το στυλ Maxwell Lord», αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι πρόκειται για ένα στιλ που σίγουρα μένει αξέχαστο. Το χτένισμα του Pascal εδώ δένει άψογα με την αλαζονική, εξουσιαστική προσωπικότητα του Maxwell Lord, δημιουργώντας μια εμφάνιση τόσο επιβλητική όσο και «φωνακλάδικη».

Joel Miller στο The Last of Us (2023)

Pedro Pascal1

Το The Last of Us είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών. Υπάρχουν πολλές αξέχαστες στιγμές σε όλη τη σειρά, αλλά ένα επαναλαμβανόμενο στοιχείο που δεν μπορείς να αγνοήσεις είναι το πόσο καλά δείχνει ο Joel, ακόμη και στην αποκάλυψη. Με ατημέλητα μαλλιά και μια γκρίζα γενειάδα, μπορεί αρχικά να φαίνεται κάπως άγρια, αλλά αυτό είναι πιθανώς το καλύτερο on-screen hair moment του Pedro Pascal. Η εμφάνισή του συνδυάζει την σκληρότητα με τη γοητεία, ενώ το ατημέλητο look αντικατοπτρίζει απόλυτα τον κόσμο της καταστροφής και τον ρεαλισμό του χαρακτήρα του. Επιπλέον, είναι ωραίο να βλέπουμε ότι η πομάδα παραμένει βασικό προϊόν περιποίησης, ακόμη και στο τέλος του κόσμου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved