Associated Press Τρεις κανόνες για σένα που γκρίζαρες στα μαλλιά

Και που τώρα πρέπει να τα προσέχεις περισσότερο.

Γκρίζαρες στο μαλλί; Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου αλλά σίγουρα το μαλλί θέλει διαφορετική περιποίηση. Ιδού τρεις κανόνες που οφείλεις να γνωρίζεις.

Αρχικά σκέψου διαφορετικά κουρέματα

Ίσως παρατηρήσεις ότι το χρώμα δεν είναι το μόνο πράγμα που αλλάζει στα μαλλιά σου. Μερικές φορές, τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να έχουν διαφορετική υφή χάρη στην έλλειψη χρωστικής ουσίας - γνωστή και ως μελανίνη. Πολλές φορές απλά χρειάζεσαι κάτι πιο φρέσκο, αλλά όχι πως το προηγούμενο look είναι απαγορευτικό. Αυτό που έχει σχέση, είναι να γνωρίζεις τι είδους χτένισμα ταιριάζει στο κεφάλι σου αναλόγως με την τρίχα.

Μην παραμελείς το σαμπουάν σου

Τα ωοθυλάκια που δεν έχουν πλέον μελανίνη χρειάζονται καλή συντήρηση. Που σημαίνει ότι πρέπει η τρίχα σου να ενυδατώνεται ακόμα καλύτερα τώρα που έγινες γκρίζος. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν όπου ο κύριος στόχος είναι να δυναμώσουν και να μην μένουν αφυδατωμένα.  Δώσε την προσοχή σου σε αυτά που περιέχουν έλαιο argan και κόκκινα φύκια για την ενίσχυση της ενυδάτωσης.

Διάβασε επίσης: Πώς θα έχεις πάντα υγιή γένια.

Προσοχή στο πιστολάκι

Το στέγνωμα των μαλλιών σου με πιστολάκι μπορεί να δώσει έναν αξιοπρεπή όγκο και κίνηση που μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί διαφορετικά. Γι' αυτό το πιστολάκι είναι χρήσιμο στα μπαρμπέρικα και όχι μόνο. Ωστόσο, η θερμότητα μπορεί να το κάνει ξηρό και εύθραυστο, κάτι που είναι ένα πρόβλημα για τους περισσότερους τύπους μαλλιών, αλλά ιδιαίτερα για τα γκρίζα μαλλιά. Το μυστικό είναι τα μαλλιά σου να είναι ελαφρώς βρεγμένα και να μην έχεις το πιστολάκι στο ίδιο σημείο για πολύ ώρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved