AP | Chris Pizzello Ο Hiroyuki Sanada και το αντάξιο grooming ενός Shogun

O 63χρονος ηθοποιός δεν χρειάστηκε να γίνει φεουδάρχης για να ασχοληθεί με την περιποίησή του.

Αν ο Hiroyuki Sanada δεν ήταν ηθοποιός, θα ήταν σίγουρα σαμουράι – εκτός και αν είναι ήδη. Αν πάλι δεν ήταν τίποτα από τα παραπάνω, θα μπορούσε εύλογα να ανήκει στην Yakuza. Γιατί; Γιατί αν έχουμε μάθει κάτι από τις ταινίες του Takeshi Kitano, αυτό είναι ότι τα μέλη της Yakuza έχουν εξαιρετική αντίληψη του στυλ και της περιποίησης. Και στα 63 του χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός του Shogun που βραβεύτηκε πρόσφατα με Emmy, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

 

 

Αν έχουμε κοροϊδέψει τους μισούς άντρες που έχουμε γνωρίσει στη ζωή μας για το man bun, o λόρδος Toranaga αποτελεί ξεκάθαρα εξαίρεση. Απλά υπενθυμίζει πως σε ένα τέτοιο χτένισμα, απαιτείται να έχεις χοντρή τρίχα ώστε να μπορέσεις να το υποστηρίξεις. Το μακρύ μαλλί ήταν άλλωστε πάντα κάτι το αγαπημένο για τον 63χρονο ηθοποιό, από την εποχή που τον είδαμε για πρώτη φορά στο Last Samurai με τους Tom Cruise και Ken Watanabe. Το goatee είναι η απόδειξη της μαεστρίας ενός «γκριζόλυκου», όπου το συγκεκριμένο κόψιμο εκτός από στυλ προσδίδει και κύρος – στην προκειμένη περίπτωση, αντάξιο ενός αφέντη στην φεουδαρχική Ιαπωνία.

Ο Hiroyuki Sanada απέκτησε έναν νέο σκοπό στο Shōgun

Μπορεί λοιπόν η ωριμότητα της ηλικίας να βοηθά, αλλά είναι η επιλογή του στυλ που έχει τον τελικό λόγο. Ο Hiroyuki Sanada ήταν ανέκαθεν ένας από τους πιο στιλάτους άντρες που έδιναν έμφαση στο grooming τους. Και οι καθημερινές του εμφανίσεις, μαρτυρούν πως δεν χρειάζεται να γίνει Shogun για να το κατακτήσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved