Τρεις λοσιόν για σένα που προσέχεις τα τατουάζ σου

Φρόντισε το δέρμα σου με τα καλύτερα.

Η επιλογή των καλύτερων λοσιόν για τη μετέπειτα φροντίδα του τατουάζ, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εξασφαλίσετε τη μακροζωία της τέχνης του σώματός σας. Αυτός είναι ο λόγος που αποδεδειγμένα προάγουν τη σωστή επούλωση, αποτρέπουν τις λοιμώξεις και συντηρούν τη ζωντάνια των σχεδίων σου.

 

Tattoo Goo

goo1

Κατάλληλη για επούλωση τατουάζ, αυτή η λοσιόν διεισδύει σε όλους τους τύπους δέρματος με βαθιά ενυδάτωση για να αποφύγεις την ξηρότητα και να διατηρήσεις τα τατουάζ σου ζωντανά. Είναι μια από τις φθηνές επιλογές, αλλά κάνει τόσο καλή δουλειά όσο όλες.

 

Mad Rabbit

madrabbit

Υποστηριζόμενο κλινικά από δερματολόγους, έχει σχεδιαστεί είτε έχεις κάνει τατουάζ είτε όχι, ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όλες τις περιοχές του σώματός σου. Θα βοηθήσει στην ενυδάτωση, την αναπλήρωση και την προώθηση της υγιέστερης όψης του δέρματος. Αυτό και μόνο μπαίνει σε αυτή τη λίστα με τις καλύτερες λοσιόν για την μετέπειτα φροντίδα τατουάζ.

 

Hustle Butter

hustlebutter

Όχι μόνο βοηθά στην επούλωση, αλλά αυτή η λοσιόν βοηθά και τη μετέπειτα φροντίδα του τατουάζ αποτρέπει επίσης το ξεθώριασμα και αναζωογονεί το χρώμα σε παλαιότερα τατουάζ—καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για αρχάριους με τη μελάνη, όσο και για «βετεράνους». Είναι μορφής πάστας, αλλά θα κάνει δουλειά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved