Πέντε πομάδες που θα κρατήσουν καλά το μαλλί το καλοκαίρι

Δώσε στο μαλλί σου ό,τι καλύτερο του αξίζει.

Καλοκαίρι ήρθε, πιο στιλάτος από ποτέ γίνεσαι. Σωστά; Για να κάνεις δουλειά με τα μαλλιά σου ωστόσο, χρειάζεσαι τα καλύτερα δυνατά υλικά. Σου έχουμε έναν οδηγό με καλοκαιρινές πομάδες, με κορυφαίο κράτημα και ακόμα καλύτερο άρωμα που σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις. 

 

Master Clay

claypomade1

H κλασσική αγαπημένη πομάδα Immortal NYC creed με τη μοναδική δυνατή φόρμουλα που κυριολεκτικά τσιμεντώνει το styling του χτενίσματός σου, δίνοντας παράλληλα και μια κομψή, ελαφριά λάμψη και περιποιημένη εμφάνιση στα μαλλιά.

 

Hey Joe Black Deluxe

hey joe pomade black deluxe 100ml

Δεν είναι μόνο το δυνατό της κράτημα. Χάρη στον συνδυασμό βαφών που ενσωματώνονται στη φόρμουλα του, το Black Deluxe βοηθά στο να καλύψει τα λευκά μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται πραγματικά υπέροχα. Υδροδιάλυτη, που σημαίνει ότι έχει φύγει μόλις με ένα λούσιμο.

 

Ηol Up Gelato Oil Based Pomade

holup

Με υψηλή λάμψη και μέτριο κράτημα, η Hol UP Gelato Pomade μαλλιών έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει το τέλειο μείγμα στυλ και ελέγχου. Αυτή η πομάδα είναι ειδικά σχεδιασμένη για την επίτευξη μέγιστου όγκου, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα τολμηρό, ογκώδες χτένισμα.
Εμποτισμένη με ένα πολυτελές μείγμα φυσικών συστατικών, όπως έλαιο jojoba, καστορέλαιο και έλαιο cannabis sativa, το Gelato Hol Up όχι μόνο παρέχει εξαιρετικό κράτημα, αλλά επίσης θρέφει και πυκνώνει τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Αυτή η πομάδα είναι πιο αποτελεσματική σε μεσαία έως μακριά μαλλιά με λεπτή έως πυκνή υφή.

 

Keune 1922 J.M.

20210322104755 keune 1922 j m original pomade 75ml

Διαχρονική πομάδα με πολύ δυνατό κράτημα, γνωστή για τις ιδιοτητές της κατά της τριχόπτωσης λόγω της κρεατίνης. Περιέχει επίσης και κάνναβη όπου οι σπόροι του φυτού είναι πλούσιοι σε ωμέγα 3 και 6 καθώς και σε πρωτεΐνες– χωρίς το παραισθησιογόνο συστατικό THC. Αναδομεί και ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

 

Kingbrown Firm Hold Premium

kingbrown

Περιέχει mineral oil και flower extracts για την περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Για ακόμα καλύτερη εφαρμογή, σκούπισε τα βρεγμένα μαλλιά χωρίς να τα στεγνώσεις και εφάρμοσε αμέσως. Θυμήσου ότι ξεκινάς από το πίσω μέρος των μαλλιών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved