Ας πάμε μερικά χρόνια πίσω, τότε στην εφηβεία σου που είχε εμφανιστεί αυτό το καταραμένο χνούδι που σε έκανε να μοιάζεις με ξεμαλλιασμένο γατί. Ω ντροπή, ω μέγας πόνος και κατάρα!
Κάποιος πατέρας σου έδειξε τη μαγική λύση: σαπουνάδα, ξυράφι και βαριά old school κολόνια. Μετά σου καλάρεσε και άρχισες να αγοράζεις από μόνος σου τα μαγικά αρωματικά όντας σίγουρος πως έτσι θα τα ρίξεις τα γκομενάκια πιο εύκολα. (Δεν είναι πανάκεια η κολόνια αλλά όντως παίζει ρόλο ρε κομάντο αυτή είναι η αλήθεια!)
Τι γίνεται όμως και δε μυρίζει η κολόνια σου όπως παλιά; Τι της συμβαίνει; Γιατί σου ξηγιέται έτσι; Χαλάρωσε. Υπάρχουν όλες οι απαντήσεις (και οι λύσεις στο πρόβλημα) και εμείς θα σου τις παρουσιάσουμε μία μία. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, το άγχος προκαλεί κακό μεταβολισμό, ρυτίδες και δυσοσμία ή αλλιώς «μασχαλίλα».
1. Την έχεις από το λύκειο. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΛΟΝΙΑ.
Το ουίσκι μπορεί να αντέξει στο μπουκάλι για δεκαετίες, το κρασί όμως δεν έχει την ίδια ιδιότητα, κάποια στιγμή γίνεται ξύδι. Το ίδιο συμβαίνει και με την κολόνια φίλε μου, αν έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τότε που την αγόρασες, λογικό είναι να μην έχει πια την ίδια ένταση.
2. Ο καθρέφτης του μπάνιου δεν είναι η ιδανική θέση για αυτή.
Το ξέρω ότι μπορεί να σου ακούγεται περίεργο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η θέση δίπλα στον καθρέφτη του μπάνιου όπου η κολόνια τρώει όλη τη ζέστη και την υγρασία δεν είναι η καλύτερη. Μπορεί εργένη να θες να δείξεις στο «πρόσωπο» τη συλλογή από κολόνιες που διατηρείς αλλά να ξέρεις ότι αυτό επηρεάζει την απόδοσή τους. Βάλτες στο ντουλάπι καλύτερα για να την διατηρήσεις πιο «φρέσκες».