ΥΛΙΚΑ
4 μικρά μπούτια κοτόπουλου (περίπου 200 γρ. το ένα)
Για τη μαρινάδα γιαουρτιού:
3 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Χυμός & ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ
#tsoulotip: Η οξύτητα του γιαουρτιού έχει την ιδιότητα να κρατά ζουμερό το κοτόπουλο.
4 μικρά μπούτια κοτόπουλου (περίπου 200 γρ. το ένα)
Για τη μαρινάδα γιαουρτιού:
3 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Χυμός & ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ