Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο

#tsoulotip: Τα παντζάρια θα τα βράσετε μόνο στην περίπτωση που είναι πολύ μεγάλα. Διαφορετικά απλώς τα καθαρίζετε και τα ψήνετε στο φούρνο.

ΥΛΙΚΑ

4κ.σ. ελαιόλαδο

4 μέτρια παντζάρια κομμένα στα 4

1κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

500γρ. μακαρόνια

2κ.σ. βούτυρο

240γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

2σκ. σκόρδο λεπτοκομμένες

Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved