ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1 κ.σ. ξύδι
100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
200 γρ. baby σπανάκι
100 γρ. λόλα πράσινη
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε ποσέ αυγά είναι, να πάρετε ένα μικρό ποτήρι του καφέ να βάλετε μέσα διαφανής μεμβράνη να τη λαδώσετε ελαφρά και να την αλατοπιπερώσετε. Στη συνέχεια να ρίξετε το αυγό μέσα και να κλείσετε τις άκρες ώστε να μη φεύγει το αυγό. Έπειτα ρίχνετε όπως είναι το αυγό με την μεμβράνη στο βραστό νερό για 3-4 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο του βγάζετε προσεχτικά την μεμβράνη και το σερβίρετε.
4 αυγά
1 κ.σ. ξύδι
100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
200 γρ. baby σπανάκι
100 γρ. λόλα πράσινη
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.