ΥΛΙΚΑ
10κ.σ. ελαιόλαδο
2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος
1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
500ml. κόκκινο κρασί
500-700ml. νερό
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Το νερό της συνταγής το υπολογίζουμε ανάλογα με ταψί στο οποίο θα ψήσουμε το μοσχάρι. Αυτό που θέλουμε είναι το νερό να σκεπάσει το κρέας.
10κ.σ. ελαιόλαδο
2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος
1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
500ml. κόκκινο κρασί
500-700ml. νερό
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.