Καλτσούνια

#tsoulotip: Αν δούμε ότι πέρνουν γρήγορα χρώμα στο τηγάνι τα καλτσούνια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ώστε να τηγανιστούν σωστά. 

 

ΥΛΙΚΑ

240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

½ κ.σ. χυμό λεμόνι

½ κ.γ. αλάτι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

120 ml. νερό

Π1 αυγό χτυπημένο, για το άλειμμα

100 γρ. μέλι, για το γαρνίρισμα

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved