ΥΛΙΚΑ
240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
½ κ.σ. χυμό λεμόνι
½ κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
120 ml. νερό
Π1 αυγό χτυπημένο, για το άλειμμα
100 γρ. μέλι, για το γαρνίρισμα
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Αν δούμε ότι πέρνουν γρήγορα χρώμα στο τηγάνι τα καλτσούνια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ώστε να τηγανιστούν σωστά.
240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
½ κ.σ. χυμό λεμόνι
½ κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
120 ml. νερό
Π1 αυγό χτυπημένο, για το άλειμμα
100 γρ. μέλι, για το γαρνίρισμα
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.