ΥΛΙΚΑ
2 Φιλέτα σολομού, με το δέρμα
3 Γλυκοπατάτες, μεγάλες
10 κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. Ταχίνι, γεμάτη
1 κ.σ. Μέλι, γεμάτη
500 γρ. Σπανάκι baby
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Το τηγάνι πρέπει να καίει πάρα πολύ για να γίνει τραγανή η πέτσα του ψαριού.
2 Φιλέτα σολομού, με το δέρμα
3 Γλυκοπατάτες, μεγάλες
10 κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. Ταχίνι, γεμάτη
1 κ.σ. Μέλι, γεμάτη
500 γρ. Σπανάκι baby