ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη Ζύμη:
260 γρ. αλεύρι σκληρό, κοσκινισμένο
35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
3 γρ. αλάτι
5 γρ. μαγιά ξερή
120 ml γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
Χυμό από 1 λεμόνι
1 αυγό
40 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Υλικά για τη γέμιση:
12 κυβάκια βούτυρο, από την κατάψυξη, 3-4 γρ. το κάθε ένα
Για την Επικάλυψη Καφέ:
50 γρ. αλεύρι σκληρό, κοσκινισμένο
1/8 κ.γ. κακάο
30 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1/8 κ.γ. αλάτι
1 αυγό
Διαβάστε περισσότερα για τη συνταγή εδώ