ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το cheesecake:
300γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμματισμένα
150γρ. βούτυρο, λιωμένο
750γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
3κ.σ. ξύσμα λεμονιού
3 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
Υλικά για την κρέμα λεμονιού:
3κ.σ. ξύσμα λεμονιού
90ml. χυμό λεμόνι
150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
60γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
Διαβάστε περισσότερα για τη συνταγή εδώ