Το σουβλάκι αποτελούσε την πιο οικονομική αλλά και αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων. Ωστόσο κάποιοι αποφάσισαν να μειώσουν την κατανάλωσή του καθώς ακόμα και το λατρεμένο street food ακριβαίνει όλο και περισσότερο.
Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του σωματείου ψητοπωλών και κατασκευαστών σουβλακίων Αττικής, κύριο Νίκο Αγγελοσούλη, ο οποίος εξήγησε για ποιον λόγο ακρίβυνε του σουβλάκι και το πιτόγυρο και πώς μπορούν να βρουν πιο οικονομικές λύσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr