Μπορεί θερμοκρασία να είναι λίγο «»ασανσέρ» τις τελευταίες ημέρες –δηλαδή πάνω και κάτω- ωστόσο κατά γενική ομολογία έχει ανέβει και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που αποθηκεύουμε ή διατηρούμε τις τροφές στο ψυγείο και στα ντουλάπια.
Αν δεν προσέξουμε τότε μπορεί να έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.
Πώς όμως θα καταφέρουμε να τα διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση; Υπάρχουν διάφορες τακτικές για να το πετύχουμε αυτό.
Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ μερικές από αυτές ανάλογα με το είδος των τροφίμων: