Είναι αλήθεια πως πολλοί από εμάς δεν μπορούν να φάνε τα φαγητά που πραγματικά μας αρέσουν γιατί αργότερα θα έχουμε «κάψιμο» στο στομάχι.
Αυτή η καούρα ή καλύτερα αυτή η δυσπεψία είναι κάτι σύνηθες οπότε δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας αν και πάντα είναι καλό να δεχόμαστε τις συμβουλές των ειδικών.
Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει γιατί ο σφιγκτήρας στον κατώτερο οισοφάγο εμποδίζει την άνοδο του γαστρικού οξέος.
Τι μπορείς να κάνεις για να μην έχεις αυτό το κάψιμο μετά τα γεύματά σου; Μάθε στις φωτογραφίες:
PHOTO GALLERY