Εσείς τι κάνετε όταν αγοράζετε αβγά; Τα τοποθετείτε εκτός ψυγείου ή εντός του ψυγείου; Όποια και αν είναι η επιλογή σου, πρέπει να μάθεις κάτι σημαντικό για ένα από τα πιο συχνά φαγητά του ανθρώπου. Δες στις φωτογραφίες και λάβε τα μέτρα σου.
PHOTO GALLERY

Photo 1/5
Όλοι ξέρουν πως ο μεγάλος κίνδυνος των αβγών είναι το βακτήριο Salmonella. Σε ποιες περιπτώσεις μπορούμε να βρούμε πιο εύκολα αυτό το βακτήριο;

Photo 2/5
Στα αβγά που αφήνουμε εκτός ψυγείου. Αλλά…

Photo 3/5
Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, λαμβάνονται μέτρα για την προστασία από αυτό το βακτήριο. Όμως…

Photo 4/5
Σύμφωνα με την Marianne Gravely, εμπειρογνώμονα για την ασφάλεια τροφίμων, μας συμβουλεύει να μην κρατάμε τα αβγά εκτός ψυγείου για πάνω από δύο ώρες. Τέλος…

Photo 5/5
Εσείς αποφασίζετε για το πώς θα φυλάξετε τα αβγά σας, αρκεί να είστε ενήμεροι για τον κάθε κίνδυνο.
Και αφού έφτασες μέχρι εδώ, θα ήταν καλό να μάθεις: Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;