Συνηθίζουμε να αφήνουμε το κρέας έξω από το ψυγείο αποβραδίς ή να το βάζουμε για μερικά λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων για να ξεπαγώσει.
Όμως οι τακτικές αυτές είναι λάθος. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας μέσα σε μερικά λεπτά χωρίς μάλιστα να ανησυχείς για την εξάπλωση μικροοργανισμών στην κουζίνα.
Το παρακάτω άλμπουμ σου έχει τη λύση:
PHOTO GALLERY
Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μπερδεύτηκες για αυτό σε σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να σου κάνουμε επίδειξη με βίντεο.
Δες πιο καθαρά λοιπόν στο παρακάτω βίντεο πώς να ξεπαγώσεις το κρέας: