8 ταινίες για να απολαύσεις από το σπίτι σου το 3ήμερο

Άραξε, φτιάξε το μενού και χαλάρωσε στον καναπέ σου.

 

Τα τριήμερα είναι η τέλεια ευκαιρία για εξόρμηση, όμως ίσως στο συγκεκριμένο τριήμερο να μην μπόρεσες να φύγεις. Και μπορεί να μην πας πουθενά αυτές τις ημέρες, όμως μπορείς να περάσεις πολύ ωραία και στην Αθήνα ή σε όποια άλλη πόλη μένεις. Δεν χρειάζεται να είσαι όλη την ημέρα έξω, για αυτό παρακάτω θα βρεις μερικές ταινίες για να χαλαρώσεις στο σπίτι μόνος ή με παρέα. Ξεκινάμε με Netflix.

Λυκάνθρωποι

Όταν ένα παλιό παιχνίδι με κάρτες ζωντανεύει, μια οικογένεια μεταφέρεται σε ένα μεσαιωνικό χωριό όπου πρέπει να ξεσκεπάσει λυκανθρώπους για να μπορέσει να γυρίσει σπίτι. Πιο χαλαρή πρόταση, αν θέλεις κάτι που να μην σε «ζορίσει» και πολύ.

Η Nicole Kidman έκανε την πιο «ερεθιστική» δήλωση και προσπαθούμε να την διαχειριστούμε

 

Hijack '93

Για να διαλύσουν τη στρατιωτική τους κυβέρνηση, τέσσερις άντρες κάνουν αεροπειρατεία σε ένα αεροπλάνο και ασκούν επιρροή στους επιβάτες στο όνομα της κοινωνικής αλλαγής. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

 

 

Τerritory

Ή αλλιώς «Επικράτεια» και είναι μία από τις ταινίες που είναι στα must. Όταν η μεγαλύτερη μονάδα κτηνοτροφίας στον κόσμο μένει χωρίς ξεκάθαρο διάδοχο, οι αντίπαλες φατρίες μάχονται μεταξύ τους σε έναν άγριο και ανατρεπτικό αγώνα γενεών.

Όταν ο Bruce Willis δούλευε για πενταροδεκάρες

Η Νύχτα με τις Μάσκες

Ή αλλιώς «Halloween» όπου ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν πηγαίνει το franchise της «Νύχτας με τις Μάσκες» από την εποχή της θρυλικής πρώτης ταινίας του Τζον Κάρπεντερ και υπογράφει μια σπουδαία ταινία τρόμου που αναπνέει βαριά κάτω από τη μάσκα του σχεδόν instant classic.Ένας μασκοφόρος δολοφόνος που διέπραξε μια σειρά φόνων τη νύχτα του Χάλοουιν 40 χρόνια πριν, δραπετεύει και κυνηγάει το θύμα που του ξέφυγε και την οικογένειά της.

 

 

Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο

«A Man Called Otto». Αστεία, αλλά και συναισθηματική ταινία και η πλοκή έχει ως εξής: Θυμωμένος και ανάλγητος, ένας γκρινιάρης συνταξιούχος σχεδιάζει να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά δεν τα καταφέρνει εξαιτίας μιας όλο ζωή οικογένειας που μένει δίπλα του.

 

 

Οι Αδερφοί Μενέντεζ

Πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες υποθέσεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, οι αδελφοί Μενέντεζ εκτίοντας την ποινή τους στη φυλακή για τη δολοφονία των γονιών τους, οι Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ μιλούν για το σοκαριστικό έγκλημα και τις δίκες σ' αυτό το ντοκιμαντέρ.

 

Disney Plus

In Vogue: The 90s

Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ είναι το «In Vogue: The 90s». Πρόκειται για τη σειρά του Disney+ που παρουσιάζει τη δεκαετία που άλλαξε τον κόσμο της μόδας.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Το Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών είναι αμερικάνικη ταινία με υπερήρωες παραγωγής 2021, η οποία είναι βασισμένη στον χαρακτήρα των Marvel Comics, Σανγκ-Τσι. Η παραγωγή έγινε από τα Marvel Studios και η διανομή από την Walt Disney Studios Motion Pictures.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved