HBO Μήπως η σειρά «The Penguin» είναι ήδη καλύτερη από το «The Batman»;

Κάθε Δευτέρα έχουμε πρόγραμμα μπροστά στην TV για χάρη του Oswald Cobblepot. Όσο σιχαμένος και αν είναι.

Δεν ξέρουμε αν η ταινία The Batman του 2022 γυρίστηκε με σκοπό να αποτελέσει απλώς την αφετηρία για το Bat-Verse του Matt Reeves, η οποία όμως θα κορυφωνόταν σε τηλεοπτικές σειρές και άλλα πρότζεκτ και όχι στην κεντρική της τριλογία, η ουσία είναι ότι αυτό έχει δουλέψει ξεκάθαρα υπέρ της σειράς The Penguin αντί για την κύρια ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη του Robert Pattinson.

Tο Τhe Batman του Matt Reeves πάντως ήταν εξαιρετικό.

 

Η σειρά The Penguin του Max, η οποία προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω του Vodafone TV, έχει εξελιχθεί στον πλέον απροσδόκητο τηλεοπτικό «θησαυρό» της καθημερινότητάς μας. Ένα γκάνγκστερ mini series, που θυμίζει Sopranos αλλά είναι τοποθετημένο στην Gotham City μετά τα ερείπια που άφησε ο Riddler στο The Batman, και αφορά τη διάδοχη κατάσταση στον υπόκοσμο της πόλης, ειδικά τώρα που οι Falcone τρώγονται μεταξύ τους, ενώ οι Maroni παραμονεύουν να επιστρέψουν.

The Penguin: O Oz μας θυμίζει γιατί δεν είναι ήρωας

Υπάρχει όμως και ένας τύπος που έχει ανακαλύψει το κενό και ετοιμάζεται να αναδυθεί μέσα από τις στάχτες των υπολοίπων. Ο Oswald Cobblepot του Collin Farrell είναι έτοιμος να αναλάβει το εμπόριο ναρκωτικών στην πόλη και θα κινήσει γη και ουρανό για να δημιουργήσει την αυτοκρατορία του.

 

 sofia falcone gigante

 

Η συμμαχία των εχθρών ανεβάζει το πρεστίζ

Ο Oz δεν είναι απλή περίπτωση εγκληματία, στο κάτω-κάτω είναι ο Πιγκουίνος της Dc ο οποίος δεν φοβάται να τα βάλει με κοτζάμ Batman, θα χαμπάριαζε απέναντι στους πρώην Falcone, νυν Gigante από τη στιγμή που ανέλαβε η Sofia Falcone και στον Sal Moroni; Μια σημείωση εδώ, οι δύο Οικογένειες που μισιούνταν θανάσιμα, πλέον συνεργάζονται και ο στόχος τους είναι να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τον Oswald.

Μήπως η Sofia Falcone είναι η πραγματική πρωταγωνίστρια του «The Penguin»;

Ο καθένας με τα δίκια του βέβαια, καθώς η μεν Sofia δεν έχει ξεχάσει την προδοσία του (δις), ενώ ο Sal Maroni θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας και του γιου του. Εν ολίγοις, η καλή βεντέτα τώρα αρχίζει, αλλά με τον Penguin δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

 

 

Τρία επεισόδια έμειναν, μακάρι να ήταν και άλλα

Το φινάλε της σειράς μόνο καταιγιστικό μπορεί να είναι για όλες τις πλευρές. Ο Penguin ετοιμάζει το ναρκωτικό του σε μέρος που δύσκολα θα τον βρουν, ενώ θέλουμε πολύ να δούμε πώς θα καταλήξει η συμμαχία Falcone-Maroni, ειδικά από τη στιγμή που στην εξίσωση βρίσκεται η «σαλταρισμένη» Sofia Gigante (για να αρχίσουμε να το συνηθίζουμε). Στο πλευρό της βρίσκεται ήδη ο Dr. Julian Rush ο οποίος άρχισε να ξεδιπλώνει τον τρελό που κρύβει μέσα του. Αυτόν που περιμένουμε όλοι να εξελιχθεί σε Doctor Hugo Strange.

Πέντε supervillains που θέλουμε να δούμε στο «The Batman 2»

the penguin oz

 

Πόσο κρίμα που τα επεισόδια ήταν μονάχα 8 και όχι παραπάνω. Ίσως να είχαμε παραπάνω χρόνο να απολαύσουμε και άλλους χαρακτήρες πέρα από τη δυναμική των Penguin και Sofia. Αλλά ο Matt Reeves ξέρει καλύτερα.

Την 28η Οκτωβρίου το βράδυ, στο Vodafone TV, έρχεται μεγάλο επεισόδιο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved