Assosiated Press Αν αληθεύουν τα leaks τότε το Venom: The Last Dance κρατούσε το καλύτερο για το φινάλε

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, ακολουθούν spoilers.

Έφτασε η ώρα και η στιγμή για το Venom franchise να κλείσει τον κύκλο του, κυρίως όμως για τον Tom Hardy να αφήσει στο πλάι τον δεύτερο κόμικ-ρόλο του, μετά από εκείνον του Bane στο The Dark Knight Rises.

Πώς ο Bane του Tom Hardy επηρέασε την αντρική μόδα

Μετά λοιπόν το 2018, ο πιο συμπαθητικός Eddie Brock που γνωρίσαμε ποτέ, θα βάλει για τελευταία φορά πάνω του το Symbiote ονόματι Venom και θα τα βάλει με όλα τα πλάσματα από τον πλανήτη του, τα οποία απειλούν τη Γη με καταστροφή.

 

 

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Όσο περνούσαν οι ταινίες, ένα μικρό άγχος το είχαμε μέσα στην καρδιά μας και αυτό αφορά την εμφάνιση του Spider-Man -ποιου άλλου- σε κάποια από τις ταινίες του Lethal Protector. Η αρχή έγινε με το φινάλε του Venom: Let There Be Carnage που τα «μάγια» του Doctor Strange στέλνουν τον Eddie Brock σε άλλη διάσταση και συγκεκριμένα στην Earth-606 στην οποία ανήκει το MCU.

Εμφανίστηκε ο Blade στο trailer του Doctor Strange;

Και τότε είναι που έρχεται η πρώτη επαφή Venom με Spider-Man.

 

 

Παρόλα αυτά, δεν γίνεται να έχουμε κοτζάμ Venom και η μοναδική επαφή του με τον Spider-Man να είναι μέσω οθόνης, ακόμα και αν τελικά ο Strange διόρθωσε το λάθος του, επιστρέφοντας τα σύμπαντα στην αρχική τους κατάσταση.

 

 

Ξεχνάμε όμως κάτι: δεν είναι ο Spider-Man του Tom Holland ο μοναδικός Spider-Man στο Multiverse. Και αφού εκείνος του Tobey Maguire είχε τον δικό του Venom στο Spider-Man 3 του Sam Raimi (τον είχε υποδυθεί ο Topher Grace) τότε μας έμεινε ένας. Εκείνος του Andrew Garfield

Έχεις δει την οντισιόν του Tom Holland για το ρόλο;

Και ακούστε σύμπτωση, τώρα που βγαίνει η ταινία, συμπίπτει περίπου χρονικά με την μεγάλη επιστροφή του ηθοποιού μετά από ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

Και όλως τυχαίως πάλι, όταν τον ρώτησαν εάν θα συμμετάσχει σε κάποιο Spider-Man project, εκείνος έκανε ξανά τον «Κινέζο». Το ίδιο είχε συμβεί βέβαια και πριν το Spider-Man: No Way Home, και τελικά το αποτέλεσμα ήταν η ένωση της πιο εκρηκτικής τριάδας στην ίδια οθόνη.

 

 

Το Spoiler ποιο είναι;

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που κατέβηκε άρον άρον από το διαδίκτυο που δείχνει τον Venom του Hardy και έναν Spider-Man να του κρατάει τα δόντια. Όσο προλάβαμε να δούμε, αυτός ο Spider-Man ταίριαζε εξωτερικά περισσότερο σε αυτόν του Garfield επομένως έχουμε την ελπίδα ότι όχι μόνο θα δούμε επιτέλους αυτή τη «συμμαχία» επί της οθόνης, αλλά και άλλα project με τον Garfield στον ρόλο.

Θέλουμε όντως ένα «Amazing Spider-Man 3»;

Βέβαια, έχουν οργιάσει οι φήμες ότι το Venom: The Last Dance φέρνει αμφότερους, ήρωα και αντι-ήρωα face to face στο post credit scene, τη στιγμή δηλαδή που όλοι έχουν απογοητευτεί ότι δεν θα δουν ποτέ και τους δύο μαζί.

 

 

Ένας χρήστης έχει γράψει στο Reddit «το γεγονός ότι έχω δει πολλές θετικές κριτικές για το Venom: The Last Dance, μου δίνει σιγουριά ότι κάποιος Spider-Man εμφανίζεται στην ταινία». Εμείς πάλι το έχουμε σχεδόν σίγουρο. Το θέμα είναι ποιος από όλους;

Λέτε να μας κάνει την έκπληξη ο Maguire; Στις 24 Οκτωβρίου που κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους θα ξέρουμε περισσότερα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved