Gladiator 2: Οι πρώτες κριτικές είναι εξαιρετικές

Θέαμα χωρίς σταματημό στο sequel του Riddley Scott.

H μεγάλη στιγμή του sequel πλησιάζει και το πρώτο screening έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Λος Άντζελες. Η συνέχεια της ταινίας του 2000 προβλήθηκε στο Paramount Studios, όπου τα media και οι κριτικοί κινηματογράφου έριξαν μια πρώτη ματιά στην ταινία με πρωταγωνιστές τους Denzel Washington, Paul Mescal και Pedro Pascal.

To Gladiator II, σε σκηνοθεσία Ridley Scott, παρουσιάζει τον Mescal να υποδύεται έναν ενήλικα Λούκιο Βέρο, τον ανιψιό του αυτοκράτορα Commodus από την αρχική ταινία, τον οποίο υποδύεται ο Joaquin Phoenix. Ο Βέρος  επιστρέφει στη Ρώμη αφού εξαναγκάστηκε σε σκλαβιά για να πολεμήσει όχι ως ηγεμόνας, αλλά ως μονομάχος για εκδίκηση και να επιδιώξει να επιστρέψει τη δόξα της Ρώμης στον λαό της.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Connie Nielsen, Joseph Quinn, Derek Jacobi, Rory McCann, Fred Hechinger, Matt Lucas, May Calamawy, Tim McInnerny, Peter Mensah και Alec Utgoff. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου. Το Gladiator II πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Paramount Pictures στην Ημέρα των Ευχαριστιών, αφού η πρωτότυπη ταινία, η οποία κυκλοφόρησε πριν από περισσότερες από δύο δεκαετίες, κέρδισε πέντε Όσκαρ και συγκέντρωσε 465,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο συγκέντρωσε επίσης 215 εκατομμύρια προβολές σε όλες τις πλατφόρμες παγκοσμίως μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ακολουθούν μερικά tweets όσων βρέθηκαν στην πρεμιέρα που φαίνεται πως έκανε την διαφορά.

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved