Theo Rossi τι ρόλο βαράς στο «The Penguin»;

Όλο το ίντερνετ βάζει στοίχημα ότι κάτι κρύβει ο ρόλος του Dr. Julian Rush. Ποιος είναι όμως;

Εμφανίζεται αραιά και πού με το πέρας των επεισοδίων του The Penguin αλλά δεν γίνεται να είναι ένας συνηθισμένος χαρακτήρας της σειράς. Άλλωστε ποιος ο λόγος να δώσουν τον ρόλο του Dr. Julian Rush στον Theo Rossi -δηλαδή σε κάποιον γνωστό ηθοποιό- που ενδεχομένως να παίξει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο στο μέλλον του σύμπαντος που έχει σκαρφιστεί για τον Batman ο Matt Reeves.

Μήπως η Sofia Falcone είναι η πραγματική πρωταγωνίστρια του «The Penguin»;

Αυτό όμως που έχει κάνει τους περισσότερους φίλους της σειράς αίσθηση, είναι ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας αρχίζει να αναπτύσσεται σταδιακά, χωρίς να έχουμε δει ακόμα πολλά από αυτόν, αλλά με το story του να δείχνει ότι υπάρχει πιθανότητα μπροστά μας να βρίσκεται ένας από τους main villains στα επόμενα επεισόδια του The Batman.

 

 

Όταν μιλάμε για διευθαρμένους επιστήμονες στο Batman Universe, το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στον Dr. Jonathan Crane, πιο γνωστό και ως Scarecrow. Υπάρχει πιιθανότητα να είναι αυτός ο χαρακτήρας απλώς με άλλο όνομα; Αμφότεροι στο Akrham Asylum δουλεύουν στην τελική, αλλά αυτή τη στιγμή να στοιχεία δεν είναι με το μέρος του supervillain που ενσάρκωσε ο Cillian Murphy σε όλη την τριλογία του Dark Knight του Christopher Nolan.

Το Dark Knight είναι μια τριλογία γεμάτη διδάγματα

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται απίθανο να εμφανιστεί αυτός ο χαρακτήρας, καθώς είναι κάπως υπερβολικός. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι κακοποιοί που είναι πιο προσγειωμένοι και θα μπορούσαν να προσαρμοστούν για τη σειρά The Penguin.

 

 

Δεν φαίνεται τόσο τραβηγμένο το ενδεχόμενο η σειρά The Penguin να προσαρμόσει τον Julian Rush σε αυτόν του Dr. Hugo Strange, ένας από τους πιο γνωστούς εχθρούς του Batman, ακριβώς επειδή κατανοεί την ψυχολογία του Bruce Wayne, κάτι που είδαμε να συμβαίνει και στην περίπτωση της Sofia Falcone.

O λόγος που λατρεύουμε τον Batman βρίσκεται στον Bruce Wayne

Μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι τον θυμούνται ως villain στο videogame, Batman: Arkham City όπου γνωρίζοντας την ταυτότητα του Batman απειλεί να ισοπεδώσει όλη την πόλη, μέχρι τελικά να αποδειχτεί ότι ο βασικός villain ήταν ο Ra'as Al Ghul.

 

 

Υπάρχει βέβαια πάντα η άλλη εκδοχή -και η πιο ξενέρωτη- που λέει ότι ο Dr. Julian Rush είναι απλώς ένας τύπος που λέγεται Dr. Julian Rush. Ο Batman και η σειρά The Penguin έχουν εισαγάγει γνωστούς χαρακτήρες σε νέες θέσεις και έχουν παρουσιάσει πολλούς νέους χαρακτήρες αποκλειστικά για τη σειρά αλλά και τα μελλοντικά project του σύμπαντος. Μέρος αυτού που κάνει τη σειρά του ΗΒΟ  τόσο ενδιαφέρουσα είναι ότι δεν φαίνεται να είναι τόσο προβλέψιμη, όσο φαινόταν στην αρχή, για αυτό και μας έχει βάλει στην πρίζα από τη μέρα που κυκλοφόρησε.

The Penguin: O Oz μας θυμίζει γιατί δεν είναι ήρωας

Εδώ που τα λέμε τι είναι μια σειρά με τον Πιγκουίνο σε πρώτο ρόλο, αν δεν κρύβει και άλλους supervillains από πίσω; Ήδη υποπτευόμαστε ότι ο -κατά τα άλλα- αθώος Victor Aguilar, είναι ο θεόμουρλος Victor Zsasz. Έχουμε 4 επεισόδια ακόμα στο The Penguin για να μάθουμε ποιος άλλος κρύβεται στο σύμπαν του Matt Reeves.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved