Rings of Power: Χρήστης του Reddit εντόπισε μια μεγάλη ανακρίβεια στα Ξωτικά

Τι άλλο θα πάει στραβά;

Με την δεύτερη σεζόν να έχει τελειώσει και την Amazon να βρίσκεται σε συζητήσεις για την τρίτη με διαφορετική ομάδα πίσω από το σενάριο, ο κόσμος έχει ξεκινήσει τις αξιολογήσεις. Παρότι στο μεγαλύτερο μέρος οι φανς είδαν σημαντικές αλλαγές στη δεύτερη σεζόν, το Rings of Power δεν έπεισε κυρίως για τις ανακρίβειες που παρουσιάζονται στη σειρά.

Τώρα, ένας χρήστης του Reddit επισήμανε μια ακόμα σειρά από λάθη σε thread, σχετικά με τα Ξωτικά. Χαρακτηριστικά έγραψε τα παρακάτω:

redlotr

«Εφευρίσκουν ένα σωρό πράγματα - αλλά αυτό είναι πραγματικά μια βασική απαίτηση για το Second Age γιατί υπάρχει πολύ λίγο υλικό. Εκτός από αυτό, εδώ είναι τι μπορώ να σκεφτώ που έρχεται σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα βιβλία:

Ο Gil-Galad δεν έχει την εξουσία να πει ποιος πηγαίνει στο Valinor, οποιοδήποτε Εlf μπορεί να πάρει αυτή την απόφαση μόνο του, υπάρχει μια ανοιχτή πρόσκληση - σε ορισμένες περιπτώσεις με εξαίρεση την Galadriel)

Το χρονοδιάγραμμα. Έχουν ωθήσει όλα τα σημαντικά γεγονότα του Second Age σε μικρότερο χρονικό πλαίσιο.

Η Galadriel κάνει λίγα πράγματα στα βιβλία γιατί εφευρέθηκε μόνο για το LOTR και προστέθηκε στο θρυλικό αναδρομικά. Είναι επίσης ήδη παντρεμένη στα βιβλία σε αυτό το σημείο».

Διάβασε επίσης: Πώς το Rings of Power κατέστρεψε τα Orcs.

 Αυτά είναι τα σημεία που έθιξε μαζί με ένα σχόλιο για τον Durin.  Tην ίδια στιγμή ένας άλλος user αναφέρει πως στο Second Age, η Galadriel είχε πράγματι παντρευτεί τον Celeborn και αρχικά ταξίδεψαν μαζί στο Lindon και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Evendim, όπου εκεί ονομάστηκαν ηγεμόνες του Eriador.

Το Rings of Power ωστόσο πηγαίνει ολοταχώς και για τρίτη σεζόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved