Assosiated Press Ο Timothee Chalamet θέλει να κάνει πιο σέξι το πινγκ πονγκ

Top και side spin, σε ρετρό στιλ και τον Καναδό ηθοποιό σε άλλη εποχή.

Είναι αρκετά πιθανό ο Timothee Chalamet να βρήκε το ιδανικό σπορ για τον ίδιο, ακόμα και αν χρειάστηκε να πάρει μέρος σε ταινία για να το καταλάβει. Αν το παρατηρήσεις προσεκτικά άλλωστε το «μέγεθος» και την αδύνατη κοψιά του, τα οποία δεν του αφήνουν και πολύ χώρο για πιο βίαια ή σκληρά σπορ, είναι μάλλον λογικό να οδηγούμαστε σε αυτό το συμπέρασμα.

Η παντόφλα θα είναι παντοτινή Timothée Chalamet

Το πινγκ πονγκ άλλωστε που χαρακτηρίζεται από την εξυπνάδα, την ταχύτητα και τα αντανακλαστικά, είναι ίσως το τέλειο φιτ για εκείνον.

 

 

Περισσότερο νόημα από όλα βγάζει το ότι επελέγη ο συγκεκριμένος να υποδυθεί τον επαγγελματία παίκτη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Marty Reisman, με τον φωτογραφικό φακό να τον «συλλαμβάνει» στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Marty Supreme με μαλλιά σε 60’s style, ενώ φορούσε στρογγυλά γυαλιά, ένα μεγάλο σε μέγεθος λευκό πουκάμισο και ένα μπλε γιλέκο.

Υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός για αυτή την ταινία, λόγω κάποιων σημαντικών ονομάτων που εμπλέκονται στο πρότζεκτ, όπως η Gwyneth Paltrow, οι Odessa A'zion, Penn Jillette, Kevin O'Leary και Abel Ferrara.

Unpopular Opinion: Ο Timothée Chalamet ταιριάζει απόλυτα με την Kylie Jenner

Ποιος ήταν ο Marty Reisman;

Ο Marty Reisman ήταν πρωταθλητής ανδρών του πινγκ πονγκ στις ΗΠΑ το 1958 και το 1960. Δεν είμαστε σίγουροι τι πήγε στραβά το 1959, αλλά ίσως η ταινία μας το εξηγήσει. Ήταν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα – κέρδισε επίσης το εθνικό πρωτάθλημα hardbat (μια παλαιά μορφή πινγκ πονγκ) των ΗΠΑ το 1997 σε ηλικία 67 ετών, γινόμενος ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έχει κερδίσει ποτέ πανεθνικό αγώνα αθλήματος με ρακέτα στις ΗΠΑ. Με τον Chalamet να τον υποδύεται στον κεντρικό ρόλο, είναι βέβαιο ότι το project δεν είναι τυχαίο, και ενδεχομένως να κάνει καλό και στο ίδιο το άθλημα.

 

 

Όσο να είναι άλλο να βλέπεις μια τυχαία φιγούρα να παίζει πινγκ πονγκ, άλλο τον Paul Atreides, με 60’s αμφίεση κιόλας.

Πότε θα βγει η ταινία;

Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη – εξ ου και οι φωτογραφίες του Chalamet – οπότε θα ποντάραμε για το 2026; Ποιος ξέρει…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved