The Penguin: Το «Game of Thrones» στην Falcone Family έχει ξεκινήσει

Οι Luca Falcone και Johnny Viti κρατούν τα γκέμια, η Sofia απειλεί, ο Maroni παραμονεύει και ο Oz κάτι «μαγειρεύει».

Η εγκληματική άνοδος του Oswald Cobblepot (Colin Farrel) ως Crime Lord της Gotham City έχει ξεκινήσει από το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Penguin, το κακό είναι όμως ότι έχει ανοίξει αρκετά μέτωπα που ενδεχομένως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Ευτυχώς που υπάρχει το The Penguin γιατί το Joker Folie A Deux ήταν μια απογοήτευση.

 

Την ώρα που η Falcone Family προσπαθεί με νύχια και με δόντια να δείξει στους εγκληματίες της Gotham ποιοι κάνουν κουμάντο στους δρόμους της πόλης, πρέπει να λύσει τα «εσωτερικά» της προβλήματα που είναι πολλά, πολύ περισσότερα όμως από όσα νομίζουν τα αφεντικά της.

H σειρά «The Penguin» φιλοδοξεί να ξεχάσουμε επιτέλους τον Joker

Johnny Viti και Luca Falcone απολαμβάνουν την εξουσία, τώρα που δεν υπάρχει Alberto Falcone να αναλάβει την αυτοκρατορία του Roman, αλλά η αδερφή του, Sofia έχει βαλθεί να τους καταστρέψει.

 

penguin sofia episode2

 

Όλα αυτά όμως είναι ένα μεγάλο τέχνασμα του Oswald, που με το κατάλληλο manipulation κατάφερε να στρέψει την μεγαλύτερη απειλή για τον ίδιο -δηλ. τη Sofia- απέναντι στο δίδυμο Luca-Vitti που πρέπει να φύγει από τη μέση.

O Collin Farrell κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέπτη και δεν τον αναγνώρισε

Με τον Maroni όμως τι γίνεται;

Ο Penguin θέλει να βγάλει εκτός όλη τη φαμίλια Falcone και με την επιστράτευση των άσπονδων εχθρών τους, της Maroni Family έχει μεγάλες πιθανότητες να το πετύχει. Το θέμα είναι όμως ότι ο Sal Maroni (Clancy Brown), δεν του αρέσουν οι χαφιέδες και κάτι μας λέει ότι σύντομα θα επιχειρήσει να τον βγάλει από τη μέση.

 

 

Γενικώς, ο Penguin έχει ανοίξει μεγάλες παρτίδες και με πολλούς επικίνδυνους ανθρώπους, ωστόσο, με το πέρας της ιστορίας φαίνεται ότι έχει πάντα ένα σχέδιο. Όχι σιγουριά στις κινήσεις του, αλλά αυτό το άστρο για την εξύψωσή του από έναν απλό κακοποιό σε έναν εκ των σπουδαιότερων villains και εχθρών του Batman.

Πέντε supervillains που θέλουμε να δούμε στο «The Batman 2»

penguin theo rossi episode2

 

Αλλά θα χρειαστούν ακόμα 6 επεισόδια για να το μάθουμε αυτό. Μέχρι τότε τα μάτια μας θα είναι καρφωμένα στη «λυκοφιλία» Sofia-Oz, στις κινήσεις του Sal Maroni, το πότε θα εμφανιστεί ο Mark Strong ως Carmine Falcone μέσω flashbacks και το ποιος είναι αυτός ο μυστήριος γιατρός από το Arkham Asylum, ονόματι Julian Rush (Theo Rossi);  

O Penguin ανακαλύπτει από το 1ο επεισόδιο το πεπρωμένο του

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς The Penguin του HBO Max θα προβληθεί στις 7 Οκτωβρίου στην Ελλάδα μέσω του Vodafone TV.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved