Η κατάρα του Green Lantern συνεχίζεται

Ποιος είδε τον Kyle Stewart και είδε τον Hal Jordan στο πρόσωπό του;

Ο κινηματογραφικός Green Lantern είναι ο Ghost Rider της DC. Ένας δηλαδή τόσο αγαπητός ήρωας στα κόμιξ που του έτυχε τόση άτυχη μοίρα στις ταινίες. Περιμέναμε την πανωλεθρία του Ghost Rider από τον Nicolas Cage, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε να τη βρει ο Green Lantern από τον Ryan Reynolds.

 

 

Και καλά όλα αυτά. Λάθη γίνονται. Ο ίδιος ο Reynolds ζήτησε συγνώμη. Αλλά είναι λες και η DC προσπαθεί εσκεμμένα να βάλει τα μεγαλύτερα αυτογκόλ της ζωής της. Η σειρά Lanterns -η οποία μάλιστα διαβάσαμε ότι θα έχει ντετεκτιβικό χαρακτήρα- βρίσκεται προ των πυλών και η παραγωγή αποκάλυψε τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Hal Jordan. Είναι από εκείνους που τους έχουμε ξαναδεί κάπου, αλλά δεν ξέρουμε το όνομά τους.

chanlantern

Ο Kyle Chandler είχε παίξει στο περίφημο «Πρωινή Έκδοση» στα 90s και έκτοτε απορούμε γενικά γιατί παίζει. Έκανε μια εμφάνιση στο Wolf of Wall Street που πέρασε και δεν άγγιξε, ενώ υπήρξε εξίσου αδιάφορος στο Bloodline του 2015 που προβλήθηκε για δύο χρόνια. Μάλλον έχει πολύ καλό ατζέντη. Σε κάθε περίπτωση έπεισε για Green Lantern όπου μαζί με τον προστατευόμενό του, John Stewart, μπλέκονται στο να λύσουν ένα διαγαλαξιακό φόνο. Πέραν του ότι ο Chandler δεν θυμίζει Hal Jordan ούτε στα πιο τρελά του όνειρα -παρά μόνο αν δουλέψει να γίνει φέτες- η αλήθεια είναι πως η υπόθεση μπάζει από χιλιόμετρα. Θα του δώσουμε την ευκαιρία του, αλλά δυστυχώς η κατάρα του Green Lantern κρατάει ακόμα καλά.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να μάθουμε πως θα συμμετάσχει ως John Stewart o Anthony Mackie.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved