Ο Jared Leto έρχεται στο He-Man και παίρνει το ρόλο του Skeletor

Και αυτό μπορεί να πάει από πολύ καλά μέχρι πολύ άσχημα.

Περάσαμε μοναδικά με το παιδικό του He-Man. Μπορεί τα σκίτσα να τους έδειχναν όλους μπρατσωμένους λες και είχαν πατήσει αναβολικά, αλλά καλώς ή κακώς υπήρξε μια εποχή που δεν υπήρχε παιδί που να μην το βλέπει. Κυριάρχησε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Για όσους θυμούνται ακόμα καλύτερα, η ταινία του 1987 είχε τον Dolph Lundgren στο ρόλο, σε σημείο που έβαζες τα κλάματα και τον βετεράνο Frank Langella που ο άνθρωπος δεν πρέπει να είχε καταλάβει τι ακριβώς έπαιζε. Έκανε και μια μεταμόρφωση για όσους το θυμούνται, που θύμιζε τον Shao Khan του Mortal Kombat.

 

 

Όλα αυτά για να φτάσουμε σε μια νέα ταινία He-Man που πήρε στα χέρια της η Amazon από το Netflix και προορίζεται για το 2026. Έχουμε ήδη την Alison Brie ως Evil-Lyn, τον μορφονιό Ελληναρά Nicholas Galitzine ως He-Man/Prince Adam και την Camilla Mendes του τηλεοπτικού Riverdale που φημολογείται ότι θα παίξει την Teela. Όμως, προφανώς, η μεγάλη ανακοίνωση είναι η ανάμειξη του Jared Leto ως Skeletor και εδώ είναι που ξεκινάει ο πονοκέφαλος.

Γιατί ο Skeletor ήταν πάντα δύσκολη περίπτωση να απαθανατίσεις με ηθοποιό. Ειδικότερα πριν 30 και βάλε χρόνια όπου η τεχνολογία ήταν πολύ διαφορετική, δεν μπορούσες να περιμένεις να βγει ο Skeletor αυτούσιος ακόμη και αν του έβαζαν…body paint. Και πάλι θα έβγαινε άθλιος, έτσι δεν είναι; Ίσως λοιπόν τώρα να μπορέσει να γίνει δουλειά με την προηγμένη τεχνολογία. Άλλωστε ο Skeletor ήταν ένας ήρωας που είχε αρκετά στοιχεία από τον Joker -ειδικά με το μανιασμένο γέλιο του- οπότε η επιλογή του Jared Leto είναι ίσως από τις καλύτερες. Το πραγματικό στοίχημα, είναι το πώς θα παρουσιαστεί σε μία ταινία, όταν μάλιστα παραμένει ακόμη αγαπημένος του κοινού για τα περίφημα Skeletor memes.

 

skeletor memes 23 20240217

 

skeletor memes 20 20240217

 

Για την ιστορία, το σενάριο θα περιλαμβάνει τον Adam να καταφεύγει στη Γη και να ξαναγυρνάει στην Eternia 20 χρόνια μετά ώστε να ανακαλύψει την ταυτότητα του και τις δυνάμεις του. Μέχρι τότε ας ελπίσουμε με τη δύναμη του GreySkull να μην τα κάνουν μαντάρα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved