Οι ταινίες του θερινού πριν το Δεκαπενταύγουστο - Έχει και ψυχολογικό δράμα

Οι ταινίες που έρχονται την εβδομάδα (8-14/8).

Πηγαίνουμε επίσημα στα μέσα του Αυγούστου και η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έχει ξεκινήσει. Και αν δεν έχεις, ήδη, φύγει για κανά πανηγύρι στο χωριό σου λέμε τι παίζει στους θερινούς αυτή την εβδομάδα. Νέα εβδομάδα, νέες ταινίες στους κινηματογράφους και πάμε να δούμε τι παίζει, καθώς οδεύουμε στα μέσα του Αυγούστου.

 Η Elektra της καρδιάς μας δεν έχασε ποτέ το χιούμορ της

 

 

Ο Διάδοχος

Ο Ellias γίνεται ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής σε έναν δημοφιλή οίκο υψηλής ραπτικής. Όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας του,με τον οποίο δεν είχαν σχέση, πέθανε από καρδιακή προσβολή, ταξίδεψε στο Κεμπέκ για να τακτοποιήσει τα κληρονομικά. Εκεί καταλαβαίνει ότι έχει κληρονομήσει πολλά χειρότερα από την εύθραυστη καρδιά του πατέρα του.Ψυχολογικό δράμα με μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Από τον σκηνοθέτη του πολυβραβευμένου «Μετά τον Χωρισμό», Ξαβιέ Λεγκράν.

Νέες ταινίες για να δεις στις πλατφόρμες αυτό τον Αύγουστο

 

 

Και οι 4 ήταν υπέροχες

Υπόθεση: Τρεις φίλες ταξιδεύουν για να γίνουν παράνυφες στον γάμο της κολλητής τους από το κολέγιο. Η επανένωση τους θα ξυπνήσει πολλά απωθημένα κατά την διάρκεια ενός τρελού Σαββατοκύριακου που θα τις κάνει να καταλάβουν ότι αυτά που τις ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τις χωρίζουν.

 

 

Το κορίτσι των γενεθλίων

Σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο μια μητέρα να αναλάβει δράση για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πρόκειται για δράμα με πρωταγωνίστρια τη σούπερ σταρ της Δανίας, Τρίνε Ντίρχολμ.Οι ονειρεμένες διακοπές μετατρέπονται σε εφιάλτη.

 

 

Το γύρισμα

Ο Σιμόν, έμπειρος σκηνοθέτης, ξεκινάει γυρίσματα για μια ταινία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα για τον αγώνα εργατών να σώσουν το εργοστάσιο τους από το κλείσιμο. Βιώνοντας μία πολύ δυσάρεστες καταστάσεις και ενώ οι χρηματοδότες απειλούν με αποχώρηση, μοναδικός σύμμαχος του θα αποδειχθεί ένας νεαρός ντόπιος στον οποίο εμπιστεύεται τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για το γύρισμα της ταινίας.

Και φυσικά προβάλλεται και τα Ίχνη του Δον Κιχώτη.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved