Νέες ταινίες για να δεις στις πλατφόρμες αυτό τον Αύγουστο

Μόλις γυρίσεις από την άδεια, άραξε στο σπίτι με τις καινούργιες ταινίες.

Έχουμε φτάσει στην εκπνοή του καλοκαιριού, καθώς διανύουμε τον Αύγουστο. Και πέρα από σειρές υπάρχουν και νέες ταινίες στις πλατφόρμες όπου τις ημέρες του Αυγούστου που θα εργάζεσαι θα τις κάνει λίγο καλύτερες. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις ταινίες, που θα ανέβουν στις πλατφόρμες.

Daddio: Εξομολογήσεις και αυθόρμητες συζητήσεις προκύπτουν από το πουθενά

Disney+

 

Only Murders in the Building

Δεν είναι ταινία, αλλά είναι πολυαναμενόμενος ο τέταρτος κύκλος. Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, οι Τσαρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ, παλεύουν με τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος του τρίτου κύκλου, περικυκλώνοντας την κασκαντέρ και φίλη του Τσαρλς, Σαζ Πατάκι.

The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat 23/8

Οι μια ζωή κολλητές φίλες Οντέτ, Κλαρίς και Μπάρμπαρα Τζιν, γνωστές ως «The Supremes», έχουν αποκτήσει μία ξεχωριστή σχέση. Τώρα, απέναντι σε νέες σπαραξικάρδιες καταστάσεις, το τρίο θα δοκιμαστεί, καθώς αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες δυσκολίες που έχει γνωρίσει.

4 εξωτικές παραλίες που έχουμε θαυμάσει σε ταινίες

Netflix

The Union, από 16/08

Ένας οικοδόμος από το Νιου Τζέρσεϊ μετατρέπεται σε επίδοξο κατάσκοπο, όταν μια αγαπημένη του από το λύκειο τον στρατολογεί για μια μυστική αποστολή.

 

 

Nice Girls, από 21/08α

Αστυνομικός με έντονη προσωπικότητα που διψά για εκδίκηση και μια Γερμανίδα ντετέκτιβ με αντίθετες μεθόδους προσπαθούν μαζί να σώσουν τη Νίκαια από την καταστροφή

Τα Πρωτάκια, από 23/08

Η πρώτη εβδομάδα στο λύκειο. Το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Θα γίνουν λάθη καθώς τέσσερα έφηβα αγόρια θα ζήσουν μια νύχτα χάους και ακολασίας.

Ανεξέλεγκτοι, από 28/08

Μια παρέα πολύ πλούσιων εφήβων εκμεταλλεύεται την κοινωνική της θέση για να διαπράττει σοβαρά εγκλήματα που όμως έχουν επιπτώσεις στα ευάλωτα και όχι στα τυχερά άτομα.

Τυχερές Αδερφές, από 30/08

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα τους, δύο «ξένες» αδελφές ξανασμίγουν όταν βρίσκουν τα εκατομμύριά του πίσω από έναν τοίχο. Πρέπει όμως να τα κρατήσουν;

Η Σωτηρία, από 30/08

Αντιμέτωπη με προσωπικούς δαίμονες και με την ελπίδα για νέα αρχή, η μόνη μητέρα Έμπονι μετακομίζει με την οικογένειά της σε ένα νέο σπίτι, το οποίο κρύβει κάτι μοχθηρό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved