Binge Watching: Οι σειρές που θα σου κάνουν παρέα τον Αύγουστο

Δαχτυλίδια, μπάσκετ και φονικές μηχανές από το μέλλον έρχονται στην οθόνη σου. 

Όσοι περιμένουν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους με την άφιξη του Αυγούστου ή ξέμειναν στις πόλεις, σίγουρα θα ενδιαφερθούν για  το παρακάτω. Ακολουθούν οι πιο hot σειρές που περιμέναμε να ξεκινήσουν και που θα μας κάνουν παρέα τις καλοκαιρινές μέρες του τελευταίου ζεστού μήνα.

 

Mr. Throwback

Δημιουργημένο από την ομάδα πίσω από το Happy Endings των David Caspe, Matthew Libman και Daniel Libman, το αθλητικό mockumentary έξι επεισοδίων φέρνει τον Adam Pally και τον αστέρα του NBA, Steph Curry, στο σενάριο του τηλεοπτικού ντεμπούτου τπυ. Ο Pally υποδύεται έναν τυχερό έμπορο αθλητικών αναμνηστικών που ξανασμίγει με τον συμπαίκτη του από την έκτη δημοτικού -τον Curry, που παίζει μια κωμική εκδοχή του εαυτού του- αναζητώντας τη λύτρωση.

Πρεμιέρα: 8 Αυγούστου στο Peacock

 

 

Terminator Zero

Η τελευταία σειρά anime του Netflix διαδραματίζεται στην Ιαπωνία σε δύο χρόνους, το 2022 και το 1997. Ετοιμάσου για τον κόσμο των ταινιών Terminator, αλλά με νέους χαρακτήρες και την anime αισθητική που αν μη τι άλλο ταιριάζει 1000% σε αυτό το setting. Σε κάθε περίπτωση το να τα βάζεις με δολοφονικές μηχανές από το μέλλον, δείχνει να είναι κάτι που δεν πρόκειται να παλιώσει.  Η σειρά προέρχεται από τον σεναριογράφο Matt Tomlin (The Batman), ενώ το animation προέρχεται από το ιαπωνικό στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Ghost in the Shell.  Γενναίο καστ για το voice acting, με τους Timothy Olyphant.  Rosario Dawson, Ann Dowd, Andre Holland και Sonoya Mizuno.

Πρεμιέρα: 29 Αυγούστου στο Netflix

 

The Lord of the Rings: The Rings of Power – 2η σεζόν

Μία σεζόν και 700 εκατομμύρια δολάρια  Η Amazon ισχυρίζεται ότι το Rings ήταν η πιο πολυπαρακολουθημένη εκπομπή στην ιστορία του Prime Video, αλλά εξωτερικές πηγές υποδηλώνουν επίσης ότι η τηλεθέαση μειώθηκε σημαντικά καθώς προχωρούσε η σεζόν και η σειρά απέτυχε να συγκεντρώσει και το ενδιαφέρον αλλά και τις υποψηφιότητες για βραβεία. Τώρα έρχεται η δεύτερη ευκαιρία. Οι Ciarán Hinds και Rory Kinnear είναι μεταξύ των πολλών νέων προσθηκών σε ένα ήδη τεράστιο καστ, για τη 2η σεζόν που γυρίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα παρακολουθήσουμε την άνοδο του Sauron στην εξουσία.

Επιστρέφει: 29 Αυγούστου στο Amazon Prime Video

 

 

Batman: Caped Crusader

Μία παραγωγή των  J.J. Abrams, Matt Reeves και Bruce Timm (ο τελευταίος συνδημιούργησε τη σειρά Batman: The Animated Series της δεκαετίας του 1990 της Fox), η τελευταία σειρά κινουμένων σχεδίων Batman παραγγέλθηκε αρχικά από το HBO Max πριν η μείωση του κόστους οδήγησε το δίκτυο να εγκαταλείψει το έργο. Τώρα, είναι στα χέρια της Amazon. Διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1940, με μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με φιλμ νουάρ. Αρκετά διαφορετικό στα σκίτσα, από την Harley Quinn μέχρι τον  Clayface, δεν είναι το τυπικό Batman, αλλά σίγουρα θα αγαπηθεί από το πιστό του κοινό. Και τα 10 επεισόδια θα προβάλλονται την πρώτη μέρα και έχει ήδη ανακοινωθεί η δεύτερη σεζόν.

Πρεμιέρα: 1 Αυγούστου στο Amazon Prime Video

 

 

Bad Monkey

Αρχικά προγραμματισμένη για κυκλοφορία το 2021, η τελευταία σειρά της Apple από τον Bill Lawrence (Ted Lasso, Shrinking) είναι μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Carl Hiaasen του 2013. Ο Vince Vaughn υποδύεται τον Andrew Yancy, έναν πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας του Μαϊάμι που υποβιβάζεται σε επιθεωρητή υγειονομικού. Καταλήγει μπλεγμένος σε μια υπόθεση διαφθοράς και περιβαλλοντικών θεμάτων όταν ένας τουρίστας βρίσκει ένα κομμένο χέρι ενώ ψαρεύει. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Monaghan, John Ortiz, Jodie Turner-Smith, Rob Delaney, Natalie Martinez και Alex Moffat.

Πρεμιέρα: 14 Αυγούστου στο Apple TV+

 

The Umbrella Academy – 4η σεζόν

Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του The Umbrella επιστρέφει και ολοκληρώνει την αγαπημένη σειρά με έξι γεμάτα δράση επεισόδια καθώς τα αδέρφια Hargreeves αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις τους μέχρι τώρα. Το κύριο καστ επιστρέφει με τους Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda και Robert Sheehan, μαζί με τους Nick Offerman και David Cross.

Επιστρέφει: 8 Αυγούστου στο Netflix

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved