Τι ταινίες θα απολαύσετε στον θερινό κινηματογράφο αυτή τη βδομάδα;

Κλασικές ταινίες και υπερηρωικές συναντήσεις.

 

Νέα εβδομάδα με νέες ταινίες και συγκεντρώνουμε παρακάτω, όλα όσα καινούργια θα δεις αυτές τις ημέρες στους θερινούς και όχι μόνο. Πάμε να δούμε όσα θα προβληθούν από την Πέμπτη 25 Ιούλιου και διάλεξε πού θα πας.

Οι ταινίες που θα δεις αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους

 

 

Όλα για τη Μητέρα μου

Το δράμα σημείο αναφοράς που έφερε στον Πέδρο Αλμοδόβαρ το Όσκαρ διεθνούς ταινίας. Στη Μαδρίτη, μια ανύπαντρη μητέρα βλέπει το μοναχογιό της να πεθαίνει ανήμερα των 17ων γενεθλίων του. Η μητέρα του πάει στη Βαρκελώνη για να βρει τον πατέρα του. Η ταινία κέρδισε όλα τα βραβεία της σεζόν 1999-2000, από τα ξενόγλωσσα Όσκαρ, Bafta και Χρυσή Σφαίρα, μέχρι τα Goya καλύτερης ταινίας.

 

 

Ο Κανόνας του Παιχνιδιού

Πρόκειται για γαλλική σατιρική δραματική κωμωδία του 1939 σε σκηνοθεσία Ζαν Ρενουάρ. Τις παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μια ομάδα Γάλλων αριστοκρατών με τους υπηρέτες τους συγκεντρώνονται σ' ένα κάστρο για ένα κυνηγετικό σαββατοκύριακο.

Οι πέντε ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα στο θερινό

Ουγκέτσου Μονογκατάρι

Μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Στην Ιαπωνία τον 16ο αιώνα δύο χωριάτες, μαζί με τις γυναίκες τους, εγκαταλείπουν το χωριό τους για τη μεγάλη πόλη. Η αναζήτηση όμως θα τους δείξει την σκληρότητα του κόσμου.

 

 

Deadpool & Wolverine

Ο Deadpool παρουσίαζει τον Wolverine, με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν να φορούν όλο προσμονή τις στολές των χαρακτήρων με τους οποίους έχουν ταυτιστεί. Δεν θα γίνουν αμέσως ομάδα, καθώς ο πρώην X-Man βρίσκεται σε πολύ κακή φάση ζωής, όμως όλα θα γίνουν καλά.

 

 

Μητρικό Ένστικτο

Ψυχολογικό θρίλερ με τις οσκαρικές Τζέσικα Τσαστέιν και Αν Χάθαγουεϊ. Η Άλις και η Σελίν είναι δύο πολύ καλές φίλες. Η καθημερινότητά τους αλλάζει μετά από ένα τραγικό ατύχημα με θύμα ένα από τα παιδιά τους. Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια.

 

 

Τίγρης

Η ταινία προέρχεται τη Ρουμανία. Η Βέρα είναι μια κτηνίατρος που εργάζεται σε ζωολογικό κήπο σε μια μικρή πόλη της Τρανσυλβανίας και έχει να διαχειριστεί μια σειρά από καταστάσεις. Σε όλα αυτά έρχεται και άλλη μια πρόκληση, όταν πιθανότατα εξαιτίας της μια τίγρη δραπετεύει από το ζωολογικό κήπο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved