Unsplash Οι ταινίες που θα δεις αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους

Διαλέγεις ταινία και θερινό κινηματογράφο, και απολαμβάνεις (18 - 24/7).

Καινούργια εβδομάδα, νέες ταινίες στους κινηματογράφους και στους θερινούς. Παρακάτω θα βρεις όλα τα καινούργια που βγαίνουν για να μπορέσεις να επιλέξεις πού θα πας με την παρέα σου. Από όλα έχει ο μπαξές και πάμε να δούμε τι είναι αυτό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Οι πέντε ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα στο θερινό

 

Η Φύση του Έρωτα

Η Σοφία είναι μια μεγαλοαστή που ζει τον γάμο της σε σύγχρονες προδιαγραφές. Κάποια ημέρα, ωστόσο γνωρίζει έναν άντρα που θα αλλάξει τη ζωή της και αναρωτιέται αν έκανε καλά που ενέδωσε στα ένστικτα και στις επιθυμίες της.

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Στη γοητευτική «Αποπλάνηση» της Σοφία Κόπολα

 

Chief of Stay

Ο Μπεν Μαλόι είναι πρώην αρχηγός επιχειρήσεων της CIA στην Ευρώπη και ο κόσμος του γκρεμίζεται μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του, μίας πρώην μυστικού πράκτορα. Θα λάβει ωστόσο κωδικοποιημένες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι ο θάνατος της γυναίκας του μπορεί να μην ήταν ατύχημα, κάπως έτσι ο Μπεν επιστρέφει στον σκοτεινό υπόκοσμο της ανατολικής Ευρώπης.

 

 

The Quiet Maid

Σε καλοκαιρινή έπαυλη στην Κόστα Μπράβα, μια νεαρή οικιακή βοηθός έχει αναλάβει να προσέχει δύο πλούσια παιδιά, ενώ αυτά απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους. Εκείνη θα αναζητήσει τον δικό της τρόπο να διασκεδάσει μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση.

 

 

Under Therapy

Θα λατρέψεις αυτή την κινηματογραφική «έκπληξη» από την Ισπανία για τους αστείους διαλόγους, το σπιντάτο μοντάζ και τις κουρδισμένες στην εντέλεια ερμηνείες, κυρίως όμως για τη σοκαριστική ανατροπή στην τελευταία σκηνή. 

 

 

Συμπέθεροι από Σόι

Η Άλις και ο Φρανσουά πρόκειται να παντρευτούν και για αυτό οργανώνουν μια συνάντηση μεταξύ των 2 οικογενειών τους που προέρχονται από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα. Για την περίσταση, η Άλις αποφασίζει να προσφέρει στους γονείς της εξετάσεις DNA δεν είναι 100% και πολλά είναι τα ευτράπελα που συμβαίνουν. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved